Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy nem?...

Terhes vagyok vagy nem? Barátommal mikor lefeküdtünk megszakitásos módszert alkalmaztunk ( gumival szoktunk mikor peteérés van).

Figyelt kérdés
Már 7 hnapja késik a mensim, eléggé parázok hogy terhes vagyok. Pedig már napok óta fáj a hasam alja meg nagyon pattanásos vagyok( ez mindig igy van mielött megjön). Nem akarok babát . légyszives nyugtassatok meg.
2009. jún. 23. 23:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szia en azt szeretnem neked mondani hogy meg tenyleg fiatal vagy en 15 evesen nem tudtam mi az hogy sex nem vagyok oreg 21 vagyok mi is igy vedekezunk de nalunk nem lenne gond a baba mivel ilyen fiatal vagy hormon zavarod is lehet tesztelj s ha negativ menj el orvoshoz akkor csak hormon zavarod van amugy durva emberek vannak csak megbantanak de fiatal korukban ok se voltak jobbak en remelem nem vagy terhes majd irj

mon

2009. jún. 24. 08:44
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak elírta és 7 napja késik nem????? ha 7 hónapja az nagy baj lenne számodra mert akkor tuti 1000% h terhes vagy! Vegyél tesztet!
2009. jún. 24. 08:57
 23/30 anonim ***** válasza:
a megszakitasos modszer nem védekezés. de ezt mar egymillóötvenezerszer leirtuk. arrol hallottal mar h spontán peteérés????
2009. jún. 24. 10:35
 24/30 anonim ***** válasza:
43%
igen lehetsz terhes. a megszakítás nem védekezés. ha könnyebb lesz abortuszra menni(amitől egy életre meddő lehetsz), mint gumit húzni a pasidnak, akkor "védekezzetek" így. ha nem akarsz babát, védekezz!
2009. jún. 24. 10:44
 25/30 anonim ***** válasza:

Elég durván bánnak a tizenévesekkel akik abortuszra mennek!És meg is érdemlik!És nem hiszem,hogy már is ilyen volt fiatal korában!!!Mert ez hülyeség!Aki elég érett arra,hogy dugjon,az legyen akkor felelősségteljes és nézzen utána a védekezési módszereknek!Mert elég sok van!

A mensi késése am,lehet akár az időjárástól,a hold állásától,idegességtől,antibiotikumtól stb.!

2009. jún. 24. 11:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, elírta, ha végig olvasnátok ott van, hogy 7 napja. Egyébként nem értem, hogy miért van lepontozva az abortuszos kérdésére a válasz. Szülői engedéllyel elmehet, ez tény és így is van, nem azt kérdezte, hogy kinek mi a véleménye magáról a dologról.
2009. jún. 24. 12:44
 27/30 anonim ***** válasza:
jo, nem azt kérdezte h mi a velemeny az abortuszrol, de igazan lehetne annyi esze h védekezzen normalisan. mi az h gumival akkor amikor peteérés van?????? nem csak és kizarolag akkor lehet vki terhes. ha igy lenne, akkor nem bombáznánk magunkat fogamzasgatlokkal, meg nem kinlodnank a gumival.
2009. jún. 24. 13:13
 28/30 A kérdező kommentje:
nah csináltunk ma két tesztet. az elsőnél azt jelezte hogy nem terhes. a másidoknál is szerencsére. de mensi még sehol sincs. én ezt nem értem . eddig mindig szépen jött 16.án most meg sehol se.
2009. jún. 25. 02:11
 29/30 anonim ***** válasza:
a teszt is tévedhet. orvoshoz kell menned, mindenkeppen!
2009. jún. 25. 10:40
 30/30 anonim ***** válasza:
A teszt tévedhet, nem túl gyakran, de előfordul. Inkább negatív irányba szokott tévedni, a pozitív az mindig biztos, a negatív előfordul, hogy téved. Ha elmégy dokihoz, akkor ő úgyis biztosra megmondja.
2009. jún. 25. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!