Terhes vagyok vagy nem? Barátommal mikor lefeküdtünk megszakitásos módszert alkalmaztunk ( gumival szoktunk mikor peteérés van).
Szerintem elírta és 7 nap.
Remélhetőleg.
Vegyél egy tesztet, mert lehet, hogy baj van.
Ugyanis peteérés előtti napokban- ha sperma kerül beléd, akkor is megtermékenyülhetsz. Ráadásul előfordulhat "rendkívüli" peteérés, ezt is vedd számításba!
Azért én szorítok, hogy ne legyen baj. Velem pl. előfordult már, hogy 7 napot késett, aztán a nyolcadikon megjött :) Szóval átérzem a problémád :)
De szerintem ha ezt megússzátok, akkor válasszatok valami biztonságosabb védekezési módot, mint a megszakítás: ez valakinek évekig bejön, viszont becsúszhat egy kis baki, és akkor ott a baba. Az egyik barátnőmék is megszakítással védekeztek mindig, és októberben születik meg a kislánya.
Szerintem ez a fajta védekezési mód azoknak a pároknak való, akiknél nem gond, ha jön a baba.
Szurkolok azért neked, és majd írhanál, ha megcsináltad a tesztet! Akkor legalább kiderül, hogy van-e miért izgulni!
jajkicsilány..csak óvatosan..
már biztos megbántad ezt a módszer"
egy óvszer nem olyan drága, tessen azt alkalmazni!
majd írj,hogy mivan..és tényleg teszt!
mert az abortuszt sem csinálják meg ha már 5hónapos terhes vagy:)
majd írj,hogy mi lett az eredmény..mindenképp!
szorítok..főleg a baba miatt..abortusz..kemény dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!