Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy nem?...

Terhes vagyok vagy nem? Barátommal mikor lefeküdtünk megszakitásos módszert alkalmaztunk ( gumival szoktunk mikor peteérés van).

Figyelt kérdés
Már 7 hnapja késik a mensim, eléggé parázok hogy terhes vagyok. Pedig már napok óta fáj a hasam alja meg nagyon pattanásos vagyok( ez mindig igy van mielött megjön). Nem akarok babát . légyszives nyugtassatok meg.
2009. jún. 23. 23:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
és nem egyél hanem Vegyél egy tesztet :D Bocsi megint...késő van :D
2009. jún. 23. 23:49
 12/30 A kérdező kommentje:
7 napja !!!!!!! az a h betü nemtudom h került oda
2009. jún. 24. 00:02
 13/30 anonim válasza:
64%

Szerintem elírta és 7 nap.

Remélhetőleg.

2009. jún. 24. 00:02
 14/30 anonim ***** válasza:
71%
Vegyél tesztet a többi pénzt meg tedd félre fogamzásgátlóra. ;) Nem fogsz úgy ennyire parázni.
2009. jún. 24. 00:03
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
ha 7 napja ,akkor is csak azt tudom mondani,hogy MENJ EL NŐDOKIHOZ ÉS VEGYÉL EGY TERHESSÉGI TESZTET!!!
2009. jún. 24. 00:04
 16/30 anonim ***** válasza:
91%

Vegyél egy tesztet, mert lehet, hogy baj van.

Ugyanis peteérés előtti napokban- ha sperma kerül beléd, akkor is megtermékenyülhetsz. Ráadásul előfordulhat "rendkívüli" peteérés, ezt is vedd számításba!

Azért én szorítok, hogy ne legyen baj. Velem pl. előfordult már, hogy 7 napot késett, aztán a nyolcadikon megjött :) Szóval átérzem a problémád :)

De szerintem ha ezt megússzátok, akkor válasszatok valami biztonságosabb védekezési módot, mint a megszakítás: ez valakinek évekig bejön, viszont becsúszhat egy kis baki, és akkor ott a baba. Az egyik barátnőmék is megszakítással védekeztek mindig, és októberben születik meg a kislánya.

Szerintem ez a fajta védekezési mód azoknak a pároknak való, akiknél nem gond, ha jön a baba.

Szurkolok azért neked, és majd írhanál, ha megcsináltad a tesztet! Akkor legalább kiderül, hogy van-e miért izgulni!

2009. jún. 24. 00:10
 17/30 anonim válasza:
én mondtam :P
2009. jún. 24. 00:13
 18/30 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm.Hát ugy döntöttünk hogy hogy abbahagyjuk a szexet . Még fiatalok is vagyunk 15évesek és nem kell baba meg szex se ezekután. Én nagyon remélem hogy nem leszek terhes.Ha mégis akkor mehetnék abortuszra?
2009. jún. 24. 00:17
 19/30 anonim ***** válasza:
52%
Szülői engedéllyel igen.
2009. jún. 24. 00:18
 20/30 anonim válasza:

jajkicsilány..csak óvatosan..

már biztos megbántad ezt a módszer"

egy óvszer nem olyan drága, tessen azt alkalmazni!

majd írj,hogy mivan..és tényleg teszt!

mert az abortuszt sem csinálják meg ha már 5hónapos terhes vagy:)

majd írj,hogy mi lett az eredmény..mindenképp!

szorítok..főleg a baba miatt..abortusz..kemény dolog..

2009. jún. 24. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!