Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmondanátok a véleményetek?...

Elmondanátok a véleményetek? Ma voltam dokinál.

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam, de megjött. Jobbanmondva nagyon sötét, szinte fekete, barna valami, ami mára már szinte nincs is. Elmentem a dokihoz, mert egyébként is mentem volna, mert clostit szedtem már 2 alkalommal és azt mondta, hogy menjek vissza, ha esetleg megjön a mensim. Ilyenkor szokta felírni újból a clostit. Szóval elmentem hozzá és hasi uh-val megvizsgált és mondta, hogy terhesség nincs, viszont visszamaradt egy tüsző, ami nem repedt meg. Lehet ettől ez a nem normális mensi? Hasi uh-val teljesen kizárható a terhesség? Szoktak tévedni a dokik? Megbizom ám a dokimban, mert jó orvos, csak nem nagyon tudok tőle kérdezni semmit, mert leblokkkolok nála és nem jut eszembe semmmi, amit szeretnék kérdezni. Mindig akkor jutnak eszembe a dolgok, amikor már eljövök. Jövő héten kell mennem kontrollra.Na majd most felírok elötte mindent. (csak valószínű akkor majd a papírt felejtem itthon :) )
2009. jún. 23. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj 1 tesztet,de ha az Uh-n nem volt terh.,akkor vszínű nincs is.Én ha megyek a fiammal tanácsadásra a telefonomba írom be,hogy mit akarok kérdezni-felíratni.A tel. ált. a rendelés előtt 30 perccel jelez,így tuti nem felejtem el ezeket:)
2009. jún. 23. 20:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs terhesség, csak kiváncsi voltam a véleményetekre. Mert azért már hallottam olyanról, hogy a doki cisztának nézte a terhességet. Bár azért csak megtudja állapítani, hogy a petefészekben van, vagy a méhben. Igaz?
2009. jún. 23. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg hasi uh-t csinált , nem hüvelyit, az pedig még annyira sem pontos.
2009. jún. 23. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Anno nekem sem látta a doki hasin csak hüvelyin hogy babás vagyok.És akkor most rendes mensid nincs is?Ha nincs és jöv.héten mész vissza akkor mondd el.De aznap vagy előtte mielőtt mész a dokihoz és addigra sem jön meg akkor tesztelj egyet és kiderül.

2009. jún. 23. 21:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs rendes mensim, de ezt mondtam neki ma is. Megvizsgált hasi uh-val és mondta, hogy nem terhesség, hanem ciszta maradt a petefészkemben. :( Nem írt fel semmit. Ez magától el múlik?

Egyébként köszönöm a válaszokat. :)

2009. jún. 23. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A ciszta ha jól tudom folyadékkal telt burokszerűség vagyis hólyag.Nekem is volt de végül kifakadt.Általában megszoktak várni 1-2 mensit és ha nemfakad ki akkor műtik.Nem akarlak megilyeszteni de vannak esetek amikor súlyosbbodik,de a te esetedben nem szabad ilyenekre gondolni.Ez szerintem elég ritka,vagy nemis tudom.Ahogy írtad egy cisztáról van szó,nekem pl. több volt és mégis elmúlt.Úgyhogy fel a fejjel és minden rendben lesz.
2009. jún. 24. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!