Tényleg nincs peteérésem?
[url= [link] Ovulation Chart[/url]
Itt lathato az elozo es a mostani gorbem.Az elozo ket gorben ugytunt vegre rendezodott a ciklusom..(az elott majdnem egy evig 60-75 napokra jott meg mert volt egy vetelesem..)
De most ujra elkezdett meghosszabodni az egesz..
A gorbek szerint volt peteeresem minden honapban(most meg nincs jele..).Az orvos azt mondta hogy nincs peteeresem(csak azert mert most 21. es a 30.napon voltam vervetelen es egyik sem mutatott ki semmit..) es hiaba mutattam neki az elozo gorbeket..Igy most azt mondta hogy ir egy beutalot egy meddosegi klinikara..
Ja es 100%osan tudom hogy mult szeptemberben volt ovum!Teljesen tisztan kiveheto volt!(csak akkor pont mashol voltunk) azota olyan jele nincs..A gorben is csak ugy be van jelolve hogy volt tojasfeherjes nyakom de mikor volt az csak egy nagyon pici es egy torles wc papiron..
Az osszes vizsgalatom jo lett.Allitolag makk egeszseges vagyok..Egyedul meg cukor vizsgalat nem volt(lehet hogy az lenne a baj?).En mar nagyon el vagyok keseredve es nem azert hogy meg nem jott ossze a baba..Hanem azert mert nem normalis a szervezetem...:(
Ja es elhagytam a cukrot is majdnem teljesen (teaban iszom de akkor is keveset),a lisztet es teszta feleket is probalom elhagyni,kenyeret sem eszek.A BMI indexem alapjan 24,5 ben vagyok,tehat meg a sulyom is normalis..Valaki jart mar igy?Kerlek segitsetek hatha tudtok valami okosat mondani!
Jaj en ugy ertettem hogy meddosegi centrumba menjek vizsgalatokra..:) Orvoshoz mindenkeppen el fogok menni(maganhoz termeszetesen) mert ugy sztk ba nem tudok menni..Valamilyen EU-s kartyat kertek tolem legutobb mikor otthon voltam es elmentem orvoshoz,de mivel az nem volt igy fizetni kellett..
Koszi amugy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!