Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?

Szerintetek mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Elvileg 26-án volt ovum.22-étől majdnem minden nap együtt voltunk,kivétel 2-3 nap.Az ovu teszt 26-ától 3 napon át pozitívat mutatott.A 4. napon is de jóval halványabban.

Elvileg 14-e körül kellene(nem kellene)megjönnie.

3. napja,hogy picit fáj a mellem és néha érzékeny is.Mit tanácsoltok?Ne éljem bele magam,ugye?

2012. máj. 3. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is pont 26.-án volt ovum! :-))) Még sajnos várnunk kell! ha neked 14- e körül nem kellene megjönnie, akkor szerintem legalább 10. ét meg kellene várnod!
2012. máj. 3. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az ovu teszt 26-ától volt pozitív, akkor elvben nem 26-án volt ovud, hanem akkor, mikor először halványodni kezdett, tehát 29-e tájékán. Még tényleg ne éld bele magad semmibe, mert még nagyon korán van ahhoz, még semmit nem jelent a cicifájás, köze nincs a terhességhez. Majd olyan 12-e felé kezdhetsz tesztelni legkorábban.
2012. máj. 3. 13:17
 3/4 A kérdező kommentje:
naptármódszer szerint 26-án volt ovum,legalábbis a ciklus.hu arra a napra lőtte be
2012. máj. 3. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ne a naptárnak higgy hanem az ovu tesztnek.
2012. máj. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!