Mikor teszteljek? Érdemes egyeltalán? Görbe csatolva!
Szerintem is túl korán voltatok együtt!Így én biztos megvárnám a nem vártat,mert aztán csak felesleges lesz a teszt!
De azért drukkolok!
Tudom, iszonyat nehéz kivárni a napokat, de próbáld meg kivárni a nemvárt napját, nagyon bíztató a görbéd :)
Ja, és kérjük a tesztet feltenni!!!!! Látni akarjuk, hogy pozitív!!!!
Sziasztok!
Természetesen nem szeretnék minden nap tesztelni,ezért kérdeztem mikor érdemes! De akkor várok még pár napot,ez volt a többségben! :) Majd jövőhéten lesz teszt! Képet nem tudok feltenni,mert nincs otthon gépem,itt a cégnél meg nem szabad sem telefont,sem semmit behozni,tehát nem tudok,de az eredményt mindenképp megírom! :)
Köszönöm!
30-án tesztelek 25-össel,HA!!! Addig nem esik le a hőm,vagy nem jön meg! Ha bármelyik bekövetkezik,akkor már felesleges! Elég régóta meg van a teszt,mindíg sikerül kivárnom hogy megjöjjön,tehát most sem lesz ezzel gond! :) Köszönöm a válaszokat,és a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!