Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Érdemes...

Mikor teszteljek? Érdemes egyeltalán? Görbe csatolva!

Figyelt kérdés

[link]

És a hőm ma is 36,9 volt!

25-ös tesztem van otthon!

2012. ápr. 26. 08:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz! Bíztató a görbéd!
2012. ápr. 26. 08:43
 2/17 anonim ***** válasza:
nekem a nemvárt napján lett a 10-es halvány pozi.várj a nemvárt után 2 napot akkor csinálj 25-os tesztet.Nagyon szorítok:))))
2012. ápr. 26. 08:45
 3/17 anonim ***** válasza:
12. dpon vagy, kár még tesztelni, főleg 25-össel. Simán lehetsz babás, de a nemvárt napján leeshet a hőd. Várd ki még ezt a kettő napot.
2012. ápr. 26. 08:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen várd meg a nemvárt napját, mert addig bármit mutathat. Pici türelem, nehéz, de ha negatívat mutat akkor ugyan úgy fogsz gondolkozni, hogy vajon lesz e még pozi a teszt a nemvártig. Én legalábbis ezt csináltam:)
2012. ápr. 26. 08:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem várj hétvégéig. A görbéd nagyon szép, egyértelműen látni az ovudat, viszont úgy látom akkor nem is nagyon voltatok együtt, csak 3-4 nappal előtte, így meg elég necces. Szóval én így csak akkor tesztelnék, ha már késik. Drukkolok!
2012. ápr. 26. 08:59
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl korán voltatok együtt!Így én biztos megvárnám a nem vártat,mert aztán csak felesleges lesz a teszt!

De azért drukkolok!

2012. ápr. 26. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Tudom, iszonyat nehéz kivárni a napokat, de próbáld meg kivárni a nemvárt napját, nagyon bíztató a görbéd :)

Ja, és kérjük a tesztet feltenni!!!!! Látni akarjuk, hogy pozitív!!!!

2012. ápr. 26. 10:32
 8/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Természetesen nem szeretnék minden nap tesztelni,ezért kérdeztem mikor érdemes! De akkor várok még pár napot,ez volt a többségben! :) Majd jövőhéten lesz teszt! Képet nem tudok feltenni,mert nincs otthon gépem,itt a cégnél meg nem szabad sem telefont,sem semmit behozni,tehát nem tudok,de az eredményt mindenképp megírom! :)

2012. ápr. 26. 11:20
 9/17 anonim ***** válasza:
A görbéd első ránézésre biztató!DE!mivel nem egy időben van mérve a hő,van hogy 2-3 óra is eltelik,így nem mondanám hitelesnek.A tesztelést holnap reggel kezdheted,de a legérzékenyebbel..szerintem....Drukkolok..:)
2012. ápr. 26. 11:20
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

30-án tesztelek 25-össel,HA!!! Addig nem esik le a hőm,vagy nem jön meg! Ha bármelyik bekövetkezik,akkor már felesleges! Elég régóta meg van a teszt,mindíg sikerül kivárnom hogy megjöjjön,tehát most sem lesz ezzel gond! :) Köszönöm a válaszokat,és a segítséget! :)

2012. ápr. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!