Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Érdemes...

Mikor teszteljek? Érdemes egyeltalán? Görbe csatolva!

Figyelt kérdés

[link]

És a hőm ma is 36,9 volt!

25-ös tesztem van otthon!

2012. ápr. 26. 08:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt hiszem megint megtartom a tesztet,ugyanis 2 tizedet esett a hőm ma reggelre,úgyhogy itt nem lesz már baba! Lassan lejár a szav. ideje a tesztnek,már ha van neki olyan! :D

2012. ápr. 27. 07:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Van neki olyan, de azért nem jár le pár hónap alatt. :) Legközelebb sikerül! Amúgy szerintem most csak az együttlét hiánya miatt bukott el. Legalábbis nálad nem hinném, hogy gond van, hihetetlenül szép a görbéd. Ritkán látni ilyet, hogy ennyire egyenletes, és egyértelműen látni az ovu idejét. A termékeny időszakban próbáljatok kicsit sűrűben együtt lenni.
2012. ápr. 27. 07:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem adnám még fel, és ellőném a tesztet, ha azóta nem jött meg, ugyanis addig még a cl felett van a hő,van remény..Az én görbém full cikk-cakkos, a pé-t sem lehet kivenni...és tegnap délután halvány pozit teszteltem a 12. dpo-n.Ne adj a hőre..:):):)Szorítok,drukkolok, meg minden..:)Egyébként reggel fogom megismételni a tesztet...Aztán majd kiderül erősödik e a vonalam..:DSzorítok nagyok kisvuk, sokszor látlak itt kommentelni...:):):)
2012. ápr. 27. 10:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsokat! Megfogadom! De szerintem tesztre nem lesz szükségem most,mert már nagyon fájnak a combjaim,meg a hasam is kezd görcsölni! Már biztos,hogy meg fog jönni,méghozzá ma! De majd következő hónapban! Nem sürgős,csak jó lenne minél hamarabb! :)
2012. ápr. 27. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...Nem lenne még korai a menstruáció?:O:OCsak kérdezem...:)
2012. ápr. 27. 10:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem korai, ahogy nézem a görbét kb. pont ma lenne aktuális.
2012. ápr. 27. 15:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Decemberben hagytam abba a gyógyszert,akkor 36 napos volt a ciklusom,aztán 24 nap,de az nagyon durva volt,akkor nagyon görcsöltem,és iszonyat erős mensim volt! És darabos is! Aztán azóta 29 napra állt be a ciklusom,most volt megint 25 napos,és már megint nagyon erős,nagyon darabos,és nagyon görcsöltem is! Most az a furcsa,hogy még mindíg nem esett le a hőm! Még mindig 36,7 - 36,75 - 36,8 Nem értem,ez mitől lehet! :(
2012. ápr. 30. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!