Hogyha a teszten nagyon-nagyon halvány a második vonal, akkor az biztos terhesség?
Sziasztok én mult hét hétfőre nem vártam kedd és szerda halvány pozi.legolcsobb lilyvel/rossmann/tegnap pedig olyan erős + volt majdnem felrobbant a tesztkazetta...:-))ez gravi hc volt /ezt csak azért csináltam lássak egy "igazi szép"2 csikos tesztet..:-))
Ugyhogy 100000000000000% gratula kismami és gratula mindenkinek.
Immár ma 6 heteske..:-)))
Boldog babavárást, rakd el emlékbe a tesztet!
Ilyenkor én is olyan boldog leszek ám, hogy csak na:)))
Szia!
Nekem is olyan halvány volt, hogy azt hittem a szemem káprázik... :-) most már a 18. hétben vagyunk...
GRATULÁLOK NEKED!
elrakom :-))
megvan mind a 3...
és remélem neked is erősödni fog és meglátod milyen amikor kb 3 mp alatt lesz ugyan olyan erős a t csik mint a c...:-))) marha jó...:-))
irj majd még pusza!De örülj nagyon és kb 4-5 nap mulva csinálj másikat...én is ennyit vártam...:-))És kivánok boldog babavárást!
Köszönöm szépen mindenkinek, tegnap vettem tesztet, de nem mertem még megcsinálni, majd pénteken.
Örülök, hogy vannak boldog kismamák, vigyázzatok magatokra nagyon, puszi
Nehogy feladd, amíg nem jön meg van remény, és különben is volt egy halvány pozitv teszeted,nem?
Most más féle tesztet vettél?
Azt írták itt már sokan, hogy a pozitív teszt nem csal, a negatív csalhat.
Várj pár napot,tesztelj hétvégén, nyugodt körülmények között!
Írd majd meg, hogy mi lett, és drukkolok Neked ezerrel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!