Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyha a teszten nagyon-nagyon...

Hogyha a teszten nagyon-nagyon halvány a második vonal, akkor az biztos terhesség?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok én mult hét hétfőre nem vártam kedd és szerda halvány pozi.legolcsobb lilyvel/rossmann/tegnap pedig olyan erős + volt majdnem felrobbant a tesztkazetta...:-))ez gravi hc volt /ezt csak azért csináltam lássak egy "igazi szép"2 csikos tesztet..:-))

Ugyhogy 100000000000000% gratula kismami és gratula mindenkinek.

Immár ma 6 heteske..:-)))

2009. jún. 23. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Boldog babavárást, rakd el emlékbe a tesztet!

Ilyenkor én is olyan boldog leszek ám, hogy csak na:)))

2009. jún. 23. 16:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is olyan halvány volt, hogy azt hittem a szemem káprázik... :-) most már a 18. hétben vagyunk...

GRATULÁLOK NEKED!

2009. jún. 23. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

elrakom :-))

megvan mind a 3...

és remélem neked is erősödni fog és meglátod milyen amikor kb 3 mp alatt lesz ugyan olyan erős a t csik mint a c...:-))) marha jó...:-))

irj majd még pusza!De örülj nagyon és kb 4-5 nap mulva csinálj másikat...én is ennyit vártam...:-))És kivánok boldog babavárást!

2009. jún. 23. 16:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, tegnap vettem tesztet, de nem mertem még megcsinálni, majd pénteken.

Örülök, hogy vannak boldog kismamák, vigyázzatok magatokra nagyon, puszi

2009. jún. 24. 07:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajna a mai negatív:(
2009. jún. 24. 08:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Nehogy feladd, amíg nem jön meg van remény, és különben is volt egy halvány pozitv teszeted,nem?

Most más féle tesztet vettél?

Azt írták itt már sokan, hogy a pozitív teszt nem csal, a negatív csalhat.

Várj pár napot,tesztelj hétvégén, nyugodt körülmények között!

Írd majd meg, hogy mi lett, és drukkolok Neked ezerrel!!!

2009. jún. 24. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!