Hogyha a teszten nagyon-nagyon halvány a második vonal, akkor az biztos terhesség?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 15:54
1/17 anonim válasza:
igen.grtaulälok:).de azert tesztelj ujra.én ugyanigy järtam mostansäg..és most 5.hetben vagyok,de sajnos nem tervezett volt:(.
2/17 anonim válasza:
Nekem is halvány volt a tesztem,de azóta sem jött meg!
3/17 anonim válasza:
Nekem olyan halvany volt, hogy szinte alig latszott es most 5+4 hetes kismama vagyok. :) Szeritnem biztosan baba van a dologban de majd isemteld meg a tesztelest ket nap mulva reggeli vizeletbol, nallam ez mar eros pozitiv volt.
4/17 anonim válasza:
Nekem 4 negatív után egy olyan halvány pozi lett ma,amit csak másodjáűra láttam meg.Ezek egymást követő 5 napon.Én csinálok holnap reggel is egyet,majd megírom az milyen lett,ok?
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem igazatok van.
Qupido tesztet szeretnék venni, de ahol eddig kerestem ott nem volt.
Milyen tesztet vegyek?
2009. jún. 23. 16:03
6/17 A kérdező kommentje:
De jó utolsó hozzászóló, nagyon gartulálok Neked. Ha ilyet olvasok mindig dobban egy hatalmasat a szívem.
Írd ám meg, hogy mi lett:)
2009. jún. 23. 16:05
7/17 anonim válasza:
Szia! Nekem a DM-es legolcsobb teszt is kimutatta,ugyhogy bármilyent vehetsz,ha pozitív azt a gagyi is kimutatja.Grat!
8/17 anonim válasza:
Ok,holnap reggel 9-10 felé megírom,de kukk majd vissza:)Remélem jót fogok írni:)))
9/17 anonim válasza:
4. és 6. vagyok,amúgy mára nem vártam,és csak ma lett halvány pozi,te mikor csináltad?Késés előtt vagy után?Írok reggel!!!!
10/17 A kérdező kommentje:
Csütörtökre vártam, szombaton teszteltem, és ma reggel. Ekicsit erősödött a mai , nem nagyon.
Én addig tesztelek, amíg nem lesz egy igazán erős csík:))
2009. jún. 23. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!