Elhatároztuk hogy babát vállalunk a Párommal. A menstruációja késik 9napja. És most reggel viszont piros folyadék jött neki. Ez azt jelenti hogy mégse sikerült összehozni a babát? Vagy pedig azt hogy elment? Reméljük hogy a baba megmaradt
Szia!
Nekem is ilyen volt a tavaly előtti terhességnél. Ha sokáig van ilyen vérezgetés és a tesztetek is pozítív orvoshoz kell fordulni. Nekem sajnos a 21 hétig tartott véreztem-barnáztam a baba elment 22 héten. Viszont, ha 7 napnál rövidebb ideig tart akkor tuti menszesz, ez a mostani terhességemnél is igy volt. Nagyon megilyedtünk mi is, rohantunk dokihoz, de szerencsére 2-3 napig tartott a vérezgetés és kevés volt. Utána többet nem. Most 31 hetesek vagyunk és egészséges 2 genetikai vizsgálat szerint is. Nagyon drukkolok nektek és egészséges babát kívánok problémamentes terhességgel.
Megjegyzem, ha már nem vérezget és a teszt is pozítív nem kell orvoshoz rohanni. A 4 hétben nem bíztos, hogy látják (nekem 3 doki se látta), de a 6-7 inkább érdemes dokihoz menni.
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!