Mitől vérzek? Lehet az utrogestan abbahagyása miatt?
A törénetem: 5.hét elején voltam a terhességemben, amikor vérezni kezdtem. Utrogestant kaptam, 12 napig használtam. Vérzés maradt, 6 napig tartott. Utána orvos, megállapította, hogy már nincs terhesség.
Most vagyok így a ciklusom 15. napján, örültem, hogy akkor lassan ismét peteérés lesz. (hosszú, 45 nap körüli ciklusaim vannak). Erre ma megint vérzek. (3 napja hagytam abba az utrot.)
Ez normális? Mitől van?
Ez rendes menses?
Akkor most megint elölről kezdődik a ciklus...?:(((
Vagy ez nem számít mensesnek?
Jaaaaaa, értem, ne haragudj, összeállt a kép.
Ebben az esetben pláne természetes, de gondolom lesz majd kontroll, ahol megnézi, hogy kitisztult-e teljesen a méhed, mert az ilyenkor nagyon fontos. Ez után lehet majd újra próbálkozni.
Én a helyedben a pozitív terhességi teszttel a kezemben mennék majd a dokihoz az Utróért! Csak asszem a 12. hétig kell használni, vagy talán tovább is, hogy ne történhessen meg ez megint. Ha a baba menni akar az Utro sem tartja vissza, csak megvédi ha egyébként maradna, csak nem túl ideálisak odabenn a körülmények -mint nálam...
Sajnállak, és mielőbbi babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!