Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől vérzek? Lehet az utroges...

Mitől vérzek? Lehet az utrogestan abbahagyása miatt?

Figyelt kérdés

A törénetem: 5.hét elején voltam a terhességemben, amikor vérezni kezdtem. Utrogestant kaptam, 12 napig használtam. Vérzés maradt, 6 napig tartott. Utána orvos, megállapította, hogy már nincs terhesség.

Most vagyok így a ciklusom 15. napján, örültem, hogy akkor lassan ismét peteérés lesz. (hosszú, 45 nap körüli ciklusaim vannak). Erre ma megint vérzek. (3 napja hagytam abba az utrot.)

Ez normális? Mitől van?

Ez rendes menses?

Akkor most megint elölről kezdődik a ciklus...?:(((

Vagy ez nem számít mensesnek?

2012. máj. 1. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
De, ez sajnos menses. :( Az utrogestan abbahagyása után elkezdtél menstruálni, ha nem jön létre terhesség, akkor ez szinte törvényszerű.
2012. máj. 1. 12:06
 2/9 A kérdező kommentje:
De akkor is,ha csak a ciklusom 15. napjan voltam ma?
2012. máj. 1. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva nem tudom, hogy mire kaptad a ciklus első felében... Ilyenkor nem szokás adni, de igen, akkor is, ez hasonló megvonásos vérzés, mint a fogamzásgátló szedésének szünetében jelentkező.
2012. máj. 1. 12:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Arra kaptam,hogy megmaradjon a baba. Három napja pozitív tesztem volt,mikor verezni kezdtem. De nem maradt meg s baba,igy miután ezt igazolta a doki,abbahagytam az utrot...ma meg megint megjött. Csak ezt nem mondta,hogy meg fog jonni.
2012. máj. 1. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Jaaaaaa, értem, ne haragudj, összeállt a kép.

Ebben az esetben pláne természetes, de gondolom lesz majd kontroll, ahol megnézi, hogy kitisztult-e teljesen a méhed, mert az ilyenkor nagyon fontos. Ez után lehet majd újra próbálkozni.

2012. máj. 1. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez megvolt tegnap. Minden visszaállt a regibe, mert nagyon korán ment el a baba. Vagyis rogton probalkozhatunk.
2012. máj. 1. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor ez még az utro miatti megvonásos vérzés, ha elhúzódna, vagy nagy görcsökkel járna, mindenképp menj vissza. :) És sok sikert a babásodáshoz, remélem mihamarabb sikerül!
2012. máj. 1. 13:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom,nagyon aranyos vagy!:)
2012. máj. 1. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a pozitív terhességi teszttel a kezemben mennék majd a dokihoz az Utróért! Csak asszem a 12. hétig kell használni, vagy talán tovább is, hogy ne történhessen meg ez megint. Ha a baba menni akar az Utro sem tartja vissza, csak megvédi ha egyébként maradna, csak nem túl ideálisak odabenn a körülmények -mint nálam...

Sajnállak, és mielőbbi babásodást!

2012. máj. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!