Valaki hasonló helyzetben hogy holnap megy dokihoz és derül ki hogy babát vár-e?
Figyelt kérdés
Teherbeesés2012. ápr. 29. 16:53
1/13 anonim válasza:
Én megyek, de csak szerdán, mert nálunk betartják a 4 napos ünnepet
2/13 A kérdező kommentje:
Értem.Gondolom izgulsz te is :)
2012. ápr. 29. 16:58
3/13 anonim válasza:
Szerdán már voltam uh-on, de még csak a felritkulást látta, remélem most már lesz valami izgalmasabb is
4/13 A kérdező kommentje:
Én pedig mult hétfön voltam uh-n.Nagyobbnak látta a méhem és azt mondta lesz itt valami :) Neked miota késik?tüneteid?
2012. ápr. 29. 17:02
5/13 anonim válasza:
12 napja késik, 18 mm volt a nyálkahártyám. Doki szerint 15 mm felett és még pozitiv teszt is van akkor valószínű a terhesség. Semmi tünetem nincs már. A nemvárt napján volt kis hányinger. Szerencsés vagyok.
6/13 anonim válasza:
Holnap ne menj, nem lesz rendelés sehol, csak ügyelet, munkanap áthelyezés volt.
Egyébként gratulálok, remélem sikerült
7/13 anonim válasza:
Én kedden voltam, petezsákot még nem láttak, csak 21 mm-es méhnyálkát. Azóta csináltam még tesztet, erősebb, mint pár napja. :D Én is szerdán megyek újra. :D Tünetek megvannak. ;)
9/13 A kérdező kommentje:
Vajdasági vagyok,nálunk dolgoznak még ma is :) Aminek most én csak örülni tudok.Remélem minden rendben lesz.Gratulálok én is nektek!
2012. ápr. 30. 07:22
10/13 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok!!! Mi volt?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!