Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van okom az aggódásra? Még...

Van okom az aggódásra? Még soha nem fordult velem elő ilyesmi.

Figyelt kérdés
Tehát a barátommal 4.hónapja élünk nemi életet, majdnem hogy 3.hete amikor menstruáltam,tehát a vérzésem utolsó napja,amikor mar nagyon kicsit véreztem,belém élvezett.Azóta nagyon csíp,amikor pisilnem kell,hogyha véletlen tovább húzom és nem pisilek,elkezd nagyon marni,és csípni odalent.De emígy nem nagyon érzem magam rosszul,csak néha egy kicsit a hasam fáj,de az más tészta,mivel ciszta van mindkét petefészkemen,de akkor sem hagy nyugodni a gondolat.
2012. ápr. 29. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát van okod aggódni, ez valamilyen kismedencei gyulladás. Fordulj orvoshoz. A cisztákat pedig figyelni kell, és védekezni, a menstruáció alatt is lehet teherbe esni, és cisztákkal is.
2012. ápr. 29. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:

www.pco-szindroma.hu

és ne játssz a tűzzel! Védekezz!

Amúgy pedig én fertőzésre, gyulladásra gondolok, a csípő érzés erre utal! ORVOS!

2012. ápr. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!