Nekem senki nem tud tanácsot adni? Már kétszer is írtam és alig-alig kaptam választ. Késik a menszim,34-42naposak a ciklusaim, elég változó.
Figyelt kérdés
A bibi az, hogy nincs semmi tünetem. Jó hete vagy másfél hete éreztem valami furcsát a hasamban, mintha meg akarna jönni, de elmúlt. Ráadásul menstruáció előtt borzasztóan fájnak a melleim, most semmi. Lehetek terhes vagy a hormonok játszanak velem?2009. jún. 22. 16:36
11/16 A kérdező kommentje:
Most délután elkezdett tompán fájdogálni a derekam, a hasam meg nem egyfolytában, hanem időnként feszül. Attól tartok meg fog jönni. Le vagyok törve.
2009. jún. 22. 18:13
12/16 anonim válasza:
A kérdéseidre az adná a legjobb választ, ha vezetnél ébredési hőmérsékleti gőrbét!!! Vezesd legalább 3 hónapon keresztül és menj el egy szakemberhez aki megmondja mi a teendő! Nekem ugyanígy változó volt a ciklusom és 1 évig nem sikerült a baba, majd kiderült, hogy a prolaktinom alacsony egy kicsit. 2 hónapig kaptam gyógyszert és jött a baba is. Vérvételes hormonvizsgálatot csinált az orvosom. Vehetsz még ovu tesztet is, és a hőgőrbével együtt tuti módszer.
13/16 anonim válasza:
18:05-ös vagyok. 34-42 naposak a ciklusaim. Nekem is volt a 21. napon enyhe barnázásom. Hőmet nem mérem. Reggel tesztelek, és ha negatív irány a doki. Neked is azt javaslom, hogy tesztelj, mielött dokihoz mész. De azért drukkolok, hogy baba legyen!
14/16 A kérdező kommentje:
18:05-nek: Szerdán este megyek a dokihoz, ha nem jön meg.
Írd meg légyszi mi van veled.
2009. jún. 22. 20:48
15/16 anonim válasza:
Szia!18:05-ös vagyok. Bocsi, hogy eltüntem, de nem voltam gép közelben. Tegnap megint volt egy kis barnázásom, azt hittem megjön, de el is múlt. Ma teszteltem negatív lett :-(
Most már tényleg nem tudom, hogy mi van. Ma mész dokihoz, drukkolok, hogy minden jó legyen. Írd majd meg, hogy mi volt.
16/16 A kérdező kommentje:
18.05-nek.Egy új kérdésben leírtam csütörtök 7.06-kor, hogy mi volt a dokinál. Szerintem menj dokihoz, lehet, hogy babás vagy.
2009. jún. 25. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!