Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem senki nem tud tanácsot...

Nekem senki nem tud tanácsot adni? Már kétszer is írtam és alig-alig kaptam választ. Késik a menszim,34-42naposak a ciklusaim, elég változó.

Figyelt kérdés
A bibi az, hogy nincs semmi tünetem. Jó hete vagy másfél hete éreztem valami furcsát a hasamban, mintha meg akarna jönni, de elmúlt. Ráadásul menstruáció előtt borzasztóan fájnak a melleim, most semmi. Lehetek terhes vagy a hormonok játszanak velem?
2009. jún. 22. 16:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Teszteltél már?
2009. jún. 22. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
mióta késik a mensid?
2009. jún. 22. 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem vagyunk látnokok,csinálj egy tesztet és választ kapsz!
2009. jún. 22. 16:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj orvoshoz!
2009. jún. 22. 16:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Múlt hét szerdán negatív tesztem volt. Most szerdán megyek dokihoz. Az a fura az esetemben, hogy a 22-dik napon barnás véres pár cseppem volt, azt gondoltam a peteérés jele. Előtte voltunk együtt, majd a 28-29-dik nap környékén 4 napon át minden nap voltunk együtt. Lehet akkor is peteérés? Tudom, hogy nem vagytok látnokok, de már megőrülök szerdáig és nincs kivel megbeszélnem a dolgot.
2009. jún. 22. 16:54
 6/16 anonim ***** válasza:

sztem nem kell szerdáig megörülnöd, holnap reggel csinálj egy tesztet mert ha terhes vagy, már ki kellene mutatnia. ha egy hete teszteltél az lehet hogy még korai volt. ird meg mit teszteltél, és akkor nem kell rágodnod hogy mi van.

ha nem vagy terhes a teszt szerint akkor majd a doki megmondja hogy mi bajaod van, de kivánom hogy baba legyen.

32

2009. jún. 22. 17:03
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem is tesztelj, már ki kéne, hogy mutassa! ha negatív, akkor se kenődj el, lehet még attól baba. ha mégsem, akkor majd következő hónapban!

írj,hogy mi lett a teszt! megy a drukk

2009. jún. 22. 17:33
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Van akinek a teszt negatívat mutatott ennyi késés után is és mégis terhes volt?
2009. jún. 22. 17:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok a 40. napomon, és hasonlóak a tünteim a tiédhez. Múlt héten görcsöltem egy kicsit, ma már semmi. A melleim nekem is iszonyatosan szoktak fájni most meg semmi,inkább a mellbimbóm fáj. Tesztelni még nem mertem.

Segíteni nem tudok, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül :-)

2009. jún. 22. 18:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Neked hány naposak a ciklusaid? Sejted mikor lehetett peteérésed?
2009. jún. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!