Nekem senki nem tud tanácsot adni? Már kétszer is írtam és alig-alig kaptam választ. Késik a menszim,34-42naposak a ciklusaim, elég változó.
sztem nem kell szerdáig megörülnöd, holnap reggel csinálj egy tesztet mert ha terhes vagy, már ki kellene mutatnia. ha egy hete teszteltél az lehet hogy még korai volt. ird meg mit teszteltél, és akkor nem kell rágodnod hogy mi van.
ha nem vagy terhes a teszt szerint akkor majd a doki megmondja hogy mi bajaod van, de kivánom hogy baba legyen.
32
szerintem is tesztelj, már ki kéne, hogy mutassa! ha negatív, akkor se kenődj el, lehet még attól baba. ha mégsem, akkor majd következő hónapban!
írj,hogy mi lett a teszt! megy a drukk
Én ma vagyok a 40. napomon, és hasonlóak a tünteim a tiédhez. Múlt héten görcsöltem egy kicsit, ma már semmi. A melleim nekem is iszonyatosan szoktak fájni most meg semmi,inkább a mellbimbóm fáj. Tesztelni még nem mertem.
Segíteni nem tudok, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!