Tennétek fel olyan hónapról hőgörbét, amikor terhesek voltatok?
Figyelt kérdés
Nekem a luteális fázisban 37, 37, 1 között ingadozik. Nem nagyon bízom ebben a hónapban sem.2012. ápr. 26. 19:22
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Mint látod, nekem sem ment nagyon 37 fölé.
Ez nem számít.
Az számít, hogy mennyi az alaphőd.
3/7 A kérdező kommentje:
Az alaphőm annyi, mint neked, ugyanúgy mozgott 36,4-36,6 között, de nekem nem esett le a hőm ovulációkor.
Köszönöm a válaszod! Gratulálok a babához!
2012. ápr. 26. 19:59
4/7 anonim válasza:
Nekem sem akkor volt, mikor behúzta a ciklus.hu, hanem csütörtökön, tehát nekem sem esett le.
Rakd fel te is, megnézzük!
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos már tudom, mikor volt ovuláció, mert ma megjött. Ma esett egy tized fokot a hőm, ebből már sejthető volt. Mindig így van. 3 nap volt 36,6, és az utolsó ilyen napon volt ovu, utána megemelkedett a hőm. Ahogy neked is a második azonos hőjű napon.
2012. ápr. 27. 20:00
6/7 anonim válasza:
Sajnálom!
Talán ebben a ciklusban összejön majd a baba.
Nagyon drukkolok!
7/7 A kérdező kommentje:
Csak a remény marad. Köszönöm a segítséget.
2012. ápr. 28. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!