Demis kérdése:

Menzesz vs baba?

Figyelt kérdés
Március 26-án jött meg utoljára, az ovulációm ápr. 13-16 körül lehetett, akkor együtt is voltam a párommal. A siker érdekében párnát is tettem a popsim alá, és nem keltem fel utána, csak reggel. A ciklusaim elég rendszertelenek, 32-36 nap körül vannak. Tegnap előtt, azaz ápr. 24-én egész nap olyan érzésem volt, hogy megjön, görcsöltem, mindig rohantam mosdóba, de szerencsére semmi. Mondjuk akkor még korai is lett volna. Ezért furcsálltam nagyon, mert előtte nem nagyon szokott ilyen lenni, csak ha letelt az 1 hónap, akkor. A hasam puffadt, néha émelyeg, mint pl tegnap este is. És van egy furcsa érzésem.. Szerintetek a közelgő mensit érzem? Vagy esetleg babóca van a dologban? Más tünetem nincs. Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 26. 17:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!