Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti jártatok már így?

Ti jártatok már így?

Figyelt kérdés
Jártatok már úgy hogy azt hittétek terhesek vagytok csináltatok tesztet és majdnem rögtön utána már meg is jött? Én már nagyon sokszor... :/ de vajon ez mitől lehet? van már 2 gyerekem most késik a mensi de nem merek tesztelni emiatt! szomorú lennék ha nem is vagyok terhes mert szeretnénk 3. babát.

2012. ápr. 26. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én mindig így jártam!Régen szerencsére most viszont sajnos! :D

Nem tudom miért van így...talán a tudatalatti stresszelés,vágyakozás,aztán a teszt látványa megnyugtat/lelomboz!

Nagyon rossz érzés negatívat tesztelni,de inkább tesztelj minthogy kételyek közt őrlődj napokig!

Ha nega,az új remény a kövi hónapra,ha pozi meg hurrá!:D

Drukkolok!

2012. ápr. 26. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így jártam legutóbb :( ! Már 3 napja késett kezdtem örülni teszteltem egyet rá egy órára pedig megjött :((!
2012. ápr. 26. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is jártam úgy hogy azt hittem most sikerült, mert késett, aztán rájöttem hogy valószínűleg csak bebeszélem magamnak a tüneteket, ahogy erről meggyőztem magam, meg is jött. Valahogy úgy gondolom, hogy én gátoltam azt hogy megjöjjön, mert annyira nem akartam, de baba sajnos nem volt...
2012. ápr. 26. 12:11
 4/6 adriennjeni ***** válasza:
Én mindíg így járok sajnos, most tegnap is csináltam egyet és mily meglepő, hogy negatív. Mi több mint egy éve próbálkozunk! :'-((((
2012. ápr. 27. 06:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Csináltam ma reggel egy tesztet és sajna negatív lett :(
2012. ápr. 27. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod a nem vártat? ( ezt jól megfogalmaztam :P )Mert attól is függ,hogy mennyire korán tesztelsz!
2012. ápr. 27. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!