Mára nem várom, még nincs is semmi és a méhszájamat egyátalán nem érem el! Ez lehet baba?
Figyelt kérdés
Tesztet még nem mertem csinálni, nehogy csalódnom keljen megint.2009. jún. 22. 09:23
21/24 anonim válasza:
Szia!Én is valamelyik nap akarok tesztet csinálni.Írd meg!Ok?Írok én is:)Szorítok mindkettőnknek!!!!
22/24 anonim válasza:
Szia!Teszteltél?Nekem sajna -lett:(Már tuti nincs baba:(De még nem jött meg!Neked drukkolók:)
23/24 A kérdező kommentje:
szia! én hétfőn teszteltem egy +. Bejeltkeztem a dokimhoz estére már kaptam is időpontot, de még aznap délben elöntött a vér. A doki már nem látott este semmit a babából. :-(
De te azért még ne add fel! Szorítok neked!
2009. júl. 8. 13:40
24/24 anonim válasza:
Szia!Nagyon sajnálom ami történt!!!!!!!Már én is elvagyok keseredve:(
Vigyázz magadra és szorítok,hogy mielöbb babás legyél!!!Ha van kedved,majd ide írj ám!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!