Járt már valaki így a cickafark teával?
Szia! Nekem alapból hosszabb ciklusaim voltak. De ahogy elkezdtem inni a cickát, abban a hónapban a 23. napon volt pozi az ovuteszt, utána még másnap azt ittam, hogy segítse megrepeszteni a tüszőt, meg is repedt, volt 1-2 csepp vér (ami még nekem sosem), és azóta a palástfű teát iszom. Még egy jó ideig, ugyanis 3 napja teszteltem pozit :))
Pedig előtte is volt rendesen pém, és mégsem sikerült. Nekem jót tett ezek szerint :)))
2 naponta voltunk együtt a peteéréskor, és feküdtem már az együttlét után, popsi alá párna, és úgy aludtam el :)
Igen, amikor a legpozibb az ovuteszt, arra számolj rá 14 napot. És akkor fog megjönni. Sokan mondják, hogy kitolja a ciklust a cicka, próbáld ki a málnalevél teát. Az előrébb hozza a pét, és szép nyálkát csinál, segíti a peteérést. :) De lehet, hogy Neked is most fog sikerülni :) Csak ha pozi az ovuteszt, utána idd még 1-2 napig a cickát, mert az segít megrepeszteni a tüszőt. És utána a palástot :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!