Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 50-ik napnal tartok, lehet...

50-ik napnal tartok, lehet meg remeny hogy pozitiv legyen a tesztem?

Figyelt kérdés
a tegnap nem elso pisibol csinaltam egy tesztet es negativ lett,meg soha nem kesett ennyit!
2012. ápr. 25. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
50. napnál már bármelyik pisiből pozitívnak kéne lennie, inkább menj el dokihoz, ez nem terhesség sajnos, hanem valami hormonális összekuszálódás
2012. ápr. 25. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem az 59. napra jott meg ebben a honapban, es sajnos en sem vagyok terhes, nekem se kesett meg ennyit, ja, es kb 2 hete felfedezett az orvos egy cisztat. ugyhogy szerintem te sem vagy terhes, mert azt mar ki kellett volna mutatnia a tesztnek, barmelyik napszaki pisibol. orvoshoz kellene inkabb menned, valoszinuleg a hormonjaid zavarodtak meg.
2012. ápr. 25. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
minta osszebeszeltunk volna :)
2012. ápr. 25. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól még lehet olyan hogy valakinek nem mutatja ki a teszt és mégis terhes, volt már ilyen. De azért jobb a doki ennyi idő után és ő majd megmondja mi lehet.
2012. ápr. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!