Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak en vagyok ilyen szerencse...

Csak en vagyok ilyen szerencsetlen? Veletek tortent hasonlo vicces eset?

Figyelt kérdés
3 napom van a nemvartig,reggel gondoltam tesztelek. Az emeleten van a furdo,belepisiltem egy uvegcsebe,a tesztet lent hagytam,leszaladtam az pisis edennyel egyutt,letettem a konyhapultra,az elore elkeszitett kavem melle. Elovettem a fiokbol a tesztet,belemartottam a pisibe,majd ahogy kivettem,kiesett a kezembol es a kavemban landolt. Nagy nehezen kiahalasztam,de hasznalhatatlan lett a teszt,raadasul tobb nincs is itthon,holnap tudok leghamarabb szerezni masikat. Egyik szemem sir a masik nevet. :( :)
2012. ápr. 24. 14:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A pisit lehet hűtőszekrényben tárolni, de szerintem inkább várj egy napot.
2012. ápr. 24. 19:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Rendben,koszonom,akkor megprobalok varni +1 napot :) Remelem ezek utan mar + lesz a teszt :)
2012. ápr. 24. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Én már terhesen voltam egyszer úgy hogy védőnőhöz mindig kellett vinni pisit reggel én is szokasos üvegcsémbe pisiltem de mindig elfelejtettem a reggeli első pisit, így mar útra készen felöltözve mentem el pisilni. Kifele jövet nekimentem az ajtófélfának, az egész üvegnyit magamra öntöttem, és az üveg leesett ezer apró darbra tört. Ez csak így utólag vicces, akkor kismamakent elsírtam magam bánatomban.
2012. ápr. 24. 23:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13as vagyok még két pisis sztorim van. Egyszer a nagyobb fiam is eljött velem a védőnőhöz és kiszúrta pisis üveget a táskámba, ami egy ütes pici gyümölcsleves üvegben volt. Mondta hogy szomjas és kéri az almalevet. Mondom neki, hogy az pisi, vagyis csak suttogtam, mire ő jó hangosan megkérdezte anya te miert hoztál pisit a taskádba? És a tiéd miért ennyire sarga?? Eleg ciki volt

A másik mikor még a nagyfiamat vártam utolsó hetekben nst re járva egyszer mondták hogy magas a vérnyomasom, majd kezembe nyomtak egy műanyag bögrét, hogy menjek ki vele mosdóba. Én meg szepen belepisiltam, gondoltam abból is néznek valamit, nem is volt fura hogy egy bögrébe, mentem vissza mire a nővérke lemerevedve közölte, hogy csak innom kellett volna pár korty vizet, azert adta oda a bögréjét:)

2012. ápr. 24. 23:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Itt a mai tesztem! Megerte a tegnapi szerencsetlenkedes :D

Kosziz a drukkokat mindenkinek! :)

[link]

2012. ápr. 25. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Minden jót!
2012. ápr. 25. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Ó hát ez gyönyörűen pozitív lett :) gratulálok!!
2012. ápr. 26. 11:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2012. ápr. 26. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!