Szerintetek ez az eset vicces volt? (velem történt meg) 14/F
Figyelt kérdés
Este 6 óra volt, még nyár, tehát világos.Az egyik barátom nálunk volt.A szülei elmentek dolgozni.Közben az enyémek is.Ketten voltunk otthon.Kitaláltuk, hogy menjünk át náluk.Mikor odaértünk a házukhoz, be akartunk menni, de az ajtó zárva volt.De az egyik ablak nyitva volt, tehát azon próbáltunk bemászni.Mikor be akartunk ugrani az ablakon, olyat estem, hogy egyszerre sírtam is, meg nevettem is.Néha még most is megfájdul a bordám az eséstől... ☺2010. ápr. 20. 19:15
1/15 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy már egyszer kellett ugyanígy az ablakukon bemászni, de akkor szerencsére talpra érkeztem.
2010. ápr. 20. 19:17
2/15 anonim válasza:
huhuhhahaha na most kapott el a röhögőgörcs... xD nem am nincs benne semmi vicces h béna vagy.
3/15 anonim válasza:
Ez inkább szomorú, h a szüleid úgy hagyták el a házat, h az ablak tárva-nyitva volt... -_-'
4/15 A kérdező kommentje:
Nem volt túl nagy ablak, és csak az egyik volt nyitva.
2010. ápr. 20. 19:24
5/15 anonim válasza:
Gyakorolni fiatalember gyakorolni!XD
6/15 A kérdező kommentje:
:D
2010. ápr. 20. 19:26
7/15 anonim válasza:
Ha nem tudnám pontosan miylen érzés kétbalkezesnek lenni, és minden nap kb egy ilyen disznóságot elkövetni még lehet viccnesnek is találnám:D De sajnos nap mint nap pofára esek saját lábamban meg ilyesmi ugyhogy már nem lepődök meg :)))
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem vicces, de olyan aranyos vagy, hogy ezt így megkérdezted :D
9/15 anonim válasza:
Azt hittem valami erotikus történetet írsz...:(((
10/15 anonim válasza:
szerintem vicces lehetett ott és akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!