Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől késhet 8 napot a menzesz...

Mitől késhet 8 napot a menzesz, ha ma csináltam tesztet és negativ?

Figyelt kérdés
Rendszeres menzim volt egész eddig.szeretnék harmadik babát,de csak 2 alkalommal voltunk együtt.Februárban kicsit megfáztam,de akkor csak 2 napot késett.Tüneteim viszont 1 hete olyan mint terhességnél.köszi a válaszokat.
2012. ápr. 23. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
ételektől: citromtól, kevesebbet ettél, ideges voltál, vagy csak mert jön a meleg. nekem ilyenkor mindig több napra jön meg.
2012. ápr. 23. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvos látott már?
2012. ápr. 23. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
nem értem minek kell egyből mindenkinek orvossal kérdezősködnie. ha látta volna, nem kérdezne itt (logikus...). Mi lenne már, ha minden kis aprósággal rohannánk az orvoshoz? bárkivel megeshet, hogy késik és ez esetben nem is bánná a kérdező.
2012. ápr. 23. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nekem ha egy hete késik, akkor én orvoshoz szoktam menni.

Egyébként stressz, különféle kaják, megfázás, felfázás, fel nem ismert, esetleg egyéb tünetektől mentes kismedence gyulladás, stb....

2012. ápr. 23. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.10 éves koromtol megvan,és még akkor sem késet max 2 napot.Most olvasgattam még a neten,és ciszta jeleire utal,de okosabb leszek ha héten meglátogatom a nőgyogyászom.Nagyon aggodom.Az a bajom hogy ha nem kell menni orvoshoz akkor nem szivessen megyek.
2012. ápr. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!