Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor a legesélyesebb a...

Mikor a legesélyesebb a teherbeesés? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Reggel aktus után nyálkás valami jött ki belőlem wc-zésnél. Itt egy kedves kérdező is igy járt, abba belekotyogtam, és irta egy válaszoló, hogy peteérés jele lehetett. Ha valóban az volt, akkor a reggeli együttlét az jónak számít idő szempontjából, vagy mikor a legesélyesebb a baba? Nagyon szeretnénk. Elnézést kérek mindenkitől, ha gusztustalan voltam, nem akartam az lenni. És nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
2009. jún. 21. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de én is gusztustalan leszek, lehet, hogy ez a párod távozásának a jele belőled. ha nbem szoktál ilyesmit tapasztalni amúgy együttlétek után, akkor esélyes a peteérés. ha nagyon szeretnél már babát, akkor javaslom az lh teszt használatát, nekem mindkét babám előtt jelezte a pé-t és meg is fogantak.
2009. jún. 21. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szia, én úgy tapasztaltam hogy mikor peteérésem van olyankor nyúlós áttetsző lesz a nyákom(úgy tudom,hogy azért,hogy a spermium könnyebben célba érjen).nekünk úgy sikerült összehozni a babát,hogy a peteérés előtt egy nappal alatta és utána egy nappal(a biztonság kedvéért:) )együtt voltunk és sikerült a baba.ja és azért jobb ha peteérés előtt egy nappal is együtt vagytok mert míg a petesejt azt hiszem 24 óráig életképes,a hímivarsejt 48-72 óráig az.sok sikert kívánok!
2009. jún. 21. 17:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen, valóban nem tapasztaltam még ilyet. Nemrégen próbálkozunk, úgyhogy az LH tesztet még nem vetettem be, de szerintem ki fogom majd próbálni. Neked pedig gratulálok :-)
2009. jún. 21. 17:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló! Neked is nagyon köszönöm a tájékoztatást, és szívből gratulálok a babához :-) ..és köszi a drukkot is :-)
2009. jún. 21. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A legtutibb ha menis után a 7. naptól 2-3 naponta sexeltek. Lehet neked hamarabb vagy később van peteérésed mint az átlagos 14. nap. Így nem maradhatsz le a peteérésről. Peteérés napján már jobb ha ott várakoznak a spermiumok. Az ovuteszt érdekes próba lehet, nekem ugyanis negatívat jelzett az együttlétünk napján és mégis most 18 hetes vagyok. De egy próbát megér. Valójában az együttlétünk után 4 nappal lett pozitív az ovuteszt, vagyis a spermiumok 4 napig eléldegéltek bennem :-) Sok sikert, és sex után maradj ágyban egy órácskát...

2009. jún. 21. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi Neked is, hogy időt szántál rám! Először is gratulálok Neked! Nektek!

A menstruációm sosem pontos ezért nem tudom, hogy mikor van PÉ, és van -e egyáltalán. Most kezdtem el mérni a hőmet is, de az nem is hőgörbe, inkább hőgirbe-gurba. A kétnaponkénti szex meg jó lenne, de sosem jön össze valóban kétnaponta. Mindig közbejön valami. MOst pl a párom volt beteg, úgyhogy azért maradt ki. Vagy van amikor én dolgozom este 7-ig,és inkább alvás van. De nagyon köszönöm Neked is, hogy irtál.

2009. jún. 21. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszi a gratulációt! Sajnos 7 évet vártunk rá! Ha nem rendszeres a mensid akkor tényleg hasznos az ovuteszt, Dm-ben amit lehet kapni az 2500Ft. Szedhetsz még folsavat kezdésnek! Peteérés körül nekem is tojásfehérje állagú folyásom volt, az nagyon jó jel! Hajrá mindent bele!!!
2009. jún. 21. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
.. na ezt még kihagytam...a lényeget. Megnéztem a naplómat mert vezettem a babatervezés miatt minden testi tünetemet. Pontosan a nyálkafolyás előtti napon sexeltünk. Ha aznap van sex akkor is sikerülhet a baba! Sok sikert!
2009. jún. 21. 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Aranyos vagy, hogy írtál, köszönöm Neked! Még ezt a nyálka-dolgot sosem tapasztaltam, legalábbis nem igy. Bár az is igaz, hogy nem figyeltem annyira a testem jelzéseit, de ezt a ma reggeli "pacát" nem lehetett nem észrevenni :-)) Jól meg is ijedtem, hogy mi lehet. Remélem nem késtünk le, tegnap este is volt egy kis action, meg ma reggel is, úgyhogy valamelyik fürge ürge hátha beletalál a célba :-))))) Megünnepeltük, hogy már meggyógyult a párom :-))) Köszi Neked újra, és gratulálok! Jó sokat vártatok Ti is a Csodára! :-)
2009. jún. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!