Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből még lehet baba? O

Ebből még lehet baba? O

Figyelt kérdés
Szerdán volt nyálkás folyásom,keddtől alhasi görcsök,csipkelődések...csütörtökön voltunk együtt a párommal, lehet belőle kisember?ez még belefér?
2012. ápr. 23. 10:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

mit értesz nyálkás folyás alatt? véres volt? sok volt? meddig tartott? utolsó menstruáció??

igy elég nehéz

2012. ápr. 23. 10:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Segítene sokat,ha lenne görbéd!
2012. ápr. 23. 10:27
 3/17 A kérdező kommentje:
ÁTlátszó nyálkás ruganyos, nem véres...azt olvastam ez lehet peteérés jele...utolsó mensi április 1,ciklus 30 napos vagy tőbb...görbém még nincs...nem is tudom hogy kell mérni...
2012. ápr. 23. 10:53
 4/17 anonim ***** válasza:
www.ciklus.hu itt megtudod csinálni mindent szépen leír könnyű az oldalon kiigazodni! Itt csinálj egy görbét!
2012. ápr. 23. 11:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Mindíg az ébredési hőt kell beírni?és hány érték kell h lássunk vmi okosságot?kell 1 hónapig irogatni?nem értek ehhez bocs a hülye kérdésekért...;-)
2012. ápr. 23. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Minden reggel nagyjából azonos időben ébredés után rögtön 5 percig szájban nyelv alatt kell mérni! Fontos,hohy ne kelj fel az ágyból,mindig legyen kéznél a hőmérő,és este rázd le,ha esetleg higanyosat használsz! Az amúgy sokkal jobb! :) Ha digit,akkor is u.e-t kell követni! Ja,és lesz egy nap,mikor alacsony az ébredési,és után egy nap amikor magas az ébredési,és utána fent marad! Na az első ilyen magas napon volt az ovud! De ezt ciklus.hu be is húzza neked egy vonalkával! :) És ha beírod a naptárba a ciklusokat visszamenőleg januárig,akkor kikalkulálja hogy a következő mensid,és ovud mikor lesz! Remélem érthető volt,és sikerül megcsinálni! Sok sikert! :)
2012. ápr. 23. 11:22
 7/17 anonim ***** válasza:

A mensi első napjától érdemes mérni! Az az első ciklus nap! Itt egy pl. görbe,ez az enyém:

[link]

Be tudod írni mikor aludtál kevesebbet,többet,milyen tüneteid vannak,milyen gyógyszert szedsz,mi fáj,mikor mérted a hődet,volt-e szex...stb.... Van egy alaphő,ez pé-ig,ezt jelzi a vízszintes vonnal,a függőleges meg a pé-t! Na ez után fent kell maradia a hőnek!

2012. ápr. 23. 11:25
 8/17 A kérdező kommentje:
Okés el fogom akkor kezdeni irogatni...de akkor most tudsz nekem abba segíeni h ha x napon volt nyások folyás és x+1 napon volt szex, akkor van esély a jövevényre, vagy csak a folyás napján van erre esély?
2012. ápr. 23. 12:12
 9/17 anonim ***** válasza:
3. vagyok! Van esély a babára persze a petesejt 24 órán keresztül élet képes így ha pl. tegnap volt az ovud ma még bőven teherbe eshetsz! Igazából bármikor teherbe lehet esni ,de ovukor van rá a legnagyobb esély!
2012. ápr. 23. 13:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Elnézést 4. voltam :) elnéztem a számokat!
2012. ápr. 23. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!