Ki nem várja 28-ára? Éreztek valamit? Nekem reggel ota kezd fájni a hasam alja. Fél oránként pisilek és szédülök.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 08:58
11/23 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem úgy néz ki idő előtt megjön. A hasam továbbra sem fáj, viszont hétfőn rózsaszín pecsételésem volt, tegnap meg barna, ma meg bordó.
12/23 anonim válasza:
Sajnálom,ha megjön! :( Szerintem nekem is meg fog,mert a cicim nagyon fáj!
13/23 A kérdező kommentje:
Ez fura mert enekem is szokott fájni a cicim már ilyenkor de semmi.A ghasam szurkálgat meg félóránként pisi.Ma megyek dokihoz,kiváncsi vagyok lát e már valamit.(nem ez ügybe megyek)
2012. ápr. 25. 10:28
14/23 anonim válasza:
A hasam alja nekem is szúrkál,de az is volt máskor is! Jó lenne,ha egyértelmű tünete is lenne a babának,mert ez mind lehet mensi előjel is! Majd kiderül! Nem reménykedem,max. kellemes meglapatés lesz! :)
15/23 A kérdező kommentje:
Most voltam dokinál.nem vizsgált meg ugy hogy nem lettünk okosabbak.Szerintem holnap reggel tesztelek.
2012. ápr. 25. 11:59
16/23 A kérdező kommentje:
Engem ez a hömérséklet nem hagy nyugodni.Nem szokott a napköbeni hüvelybe 37,5 lenni.Hónalja ba meg 37.Ja és a reggelim 37,1.
2012. ápr. 25. 12:17
18/23 A kérdező kommentje:
Sajna nem vezetek görbét.Ma már barnáztam,de még nem jött meg.
2012. ápr. 25. 21:05
19/23 anonim válasza:
Nekem most így néz ki:
Nem tudom mi lesz ebből,a cicim nem szokott már fájni mensi előtt közvetlenül,de most még fáj,és még nem volt mindjárt meg jön érzésem,pedig az már előtte 4-5 nappal szokott lenni!
20/23 anonim válasza:
A barnázás lehet beágyazódás jele is! Nem leht tudni,hogy mi is lehet biztosan! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!