Sikeres inszemináció után mit éreztetek?
Igen, teszteltem és sajnos negatív lett. :(
Annyira bíztunk benne, hogy most sikerülni fog.
Talán korai volt 10 nap után tesztelni, de már nem reménykedem benne, hogy később még talán lehet pozitív. Ráadásul már nem érzek semmit, nincs semmi tünetem.
De azért nagyon drukkolok, hogy neked sikerüljön!!!
Mindenképpen megismétlem a tesztet csak most kicsit elkeseredtem. Én utrogestant "szedek" napi 3x1-et.
Az előző inszeminációknál is ezek a tüneteid voltak? És mikor fogsz tesztelni? Majd írd meg, mi lett! Kívánom, hogy pozitív legyen!
Én szerdán tesztelek legkorábban, de nagyon félek, nem akarok többet csalódni! Az előző inszemnél már nem emlékszem mik voltak a tünetek, mert már régen volt.
Meddig szeded az utrogestánt? Nekem azt mondta a doki, hogy csak pénteken teszteljek, és ha negatív, hagyjam abba, mert addig nem fog megjönni, de ha pozi, folytassam.
Szia! Megcsináltad a tesztet?
Én ma reggel nem mertem tesztelni. De holnap reggel mindenképpen muszáj, mert ha negatív, abba kell hagynom az utrogestant. Még reménykedek, hátha pozitív lesz.
Szia! Tegnap reggel megcsináltam és negatív lett :-((((
Tegnap már nem vettem be duphastont, még egyenlőre nem jött meg. Ha nem jön, szombaton tesztelek még egyet, de szerintem már a tegnapinak is ki kellett volna mutatni ha van valami.
Te teszteltél ma reggel? Mi az eredmény?
Szia! Annyira sajnálom, hogy negatív lett!!! Nem is tudok mit mondani, még valami vígasztalót sem. Talán ilyenkor nem is lehet.
Nekem is negatív lett. :(( Annyira biztosan éreztük, hogy most sikerülni fog, tévedtünk. Tegnap abba hagytam az utrogestant, várom, hogy megjöjjön. Telefonáltam dokinak, holnap megyek az újabb receptekért. Doki azt mondta, hogy amíg meg nem jön, addig reménykedhetünk. Most össze szedem magam, aztán új hónap, új remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!