Mennyinek kell lennie a hőmnek, hogy tudjam, hogy itt baba van?
Figyelt kérdés
Hány napig kell ugy maradnia?Tudom mindenkinél változó,de körülbelül még is !(két napja 36.7 volt naponta egy tizedet ugrik.Lehet baba?)11.napon vagyok!2009. jún. 21. 14:58
1/5 anonim válasza:
Nekem végig 36,6 volt a hőm,nekem ez már magasabb volt,mint előtte.
2/5 anonim válasza:
Ha a 11. napon vagy és lefelé megy a hőd, akkor még ezután jön a pé! Pé után emelkedik a hőd, és ha 12-15 napig fenn marad, akkor lehet következtetni arra, hogy volt pé-d, és tüszőrepedésed is. De ahhoz, hogy babára gondolj még ettől is tovább fenn kell maradjon.
3/5 anonim válasza:
11 napon vagy?Akkor már megvolt a pé-d,bár ha belinkelnéd a görbéd,többet tudnánk mondani!A hő tényleg nagyon változó.Attól is függ,mennyi az alaphő.Nem feltétlen kell 37-re felugrania a hőnek,valakinek magasnak számít a 36,7 is pl.
4/5 A kérdező kommentje:
Hány napig kell magasnak lenni-e?
2009. jún. 21. 15:23
5/5 anonim válasza:
A peteérés után akkor már végig magasnak kell lennie.Nekem a pé után olyan 36.7 körül volt, és mikor már két nap késés után is annyi volt, akkor már sejtettem hogy baba van, és másnap le is teszteltem a pozitívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!