Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond ha eltérés van a magzati...

Gond ha eltérés van a magzati méretekkor amikor megmérték hogy mekkora a baba mondjuk a 28. héten és utána néztem hogy mennyinek kell lennie- a mamaneten?

Figyelt kérdés
aggódom hogy minden rendben van e!
2008. szept. 6. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Írj méreteket hátha többen is vagyunk akikkel lehet összehasonlítani.

Én egy nagyon megbízható szonográfushoz jártam ultrahangvizsgálatokra és ő mindig minden kérdésemet pontosan megválaszolta, sőt megmutatta, és mindkét fiamat nagyon pontosan becsülte meg nagyságaikat, súlyukat illetően.

2008. szept. 6. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:

BDP:75,6mm

THQ:72,2mm

FL:49 mm

grav. s. 28.

2008. szept. 7. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szia! egyrészt a mamaneten a zárójelben lévő számok az átlagtól való normális eltérést jelzik, ezt figyelembe véve nálad én nem látok eltérést. az, hogy nem épp az átlag átlagát hozza, természetes. másrészt, olyan is van, hogy valamije gyorsabban fejlődik, de később behozza a lemaradást a többi testrésze is.

Nekem a 29 hetes ultrahangon a buksija az átlag felső határán volt, a combcsont, pedig az átlag alsó határán, de mostanra ez rendeződött. 36 hetes pocakos

2008. szept. 7. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, ne aggódj az én babám méretei is hasonlóak 28hetesen, és minden rendben, ma voltam UH-n.

BPD:78mm

THQ:67mm

FL:50mm

2008. szept. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!