Nini24 kérdése:
Másnak se vált be a málnalevél-palástfű kombi? Már a 60. napom felé járok a ciklusban, de sztem még peteérésem se volt!
Figyelt kérdés
Doki azt mondta 2 hete, hogy még vagy 3-4hét, mire meg kell jöjjön! UH-n nézte! Ittam az elején a málnalevelet, szedtem a barátcserjét,és még így sincs peteérésem! Doki mondta, ha megjön, menjek vissza, és rásegítünk gyógyszerrel! Más is járt már így? Azt hittem, segítenek ezek a csodaszerek! :(
2009. jún. 21. 13:33
1/3 anonim válasza:
szia azt nem mondta a doki hogy mikorra jön meg? én nem lennék ilyen türelmes hogy 60 napon vagyok, és csak várjak hogy jöjjön. tuti nem vagy terhes? mert nincs beirva hogy teszteltél volna. és ha még hetekig kell várnod a mensire? ez a doki nem jo azt hiszem. hallottam valami gyogyszert mi meghozza de nem jut eszembe a neve.. ilyet nem mondott?
2/3 A kérdező kommentje:
Sajna nem mondta... :( De ez nem a saját dokim volt, azt hittem, jó lesz ő is... Gondoltam, csak a megnyugtatás végett megyek hozzá! Terhes nem vagyok, UHn nézett! Sztem holnap felhívom a magándokimat! Januárban hagytam abba afogigátlót, és azóta 60-70 napokra jön meg az első 28 napos után :( És elekeserít, hogy így sosem lesz baba! :(((
2009. jún. 21. 14:09
3/3 anonim válasza:
szerintem adj időt a szervezetednek és a teának hisz annak is idő kell h hasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!