Mától egy hétig van rá esély, hogy teherbe essek. Tipp?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát,bár tudom,ha nagyon akarjuk akkor nem jön.Mégis olyan tippeket szeretnék kérni tőletek,ami nektek bejött. :) Köszönöm.2012. ápr. 22. 08:25
1/2 anonim válasza:
Egy hét az tényleg nagyon tág, de ha ennél pontosabban nem tudod, mikor ovulálsz, akkor érdemes 2 naponta szeretkezni, utána fekve maradni, esetleg gyertyázni. (Én az első kettővel így lettem terhes.) Jó, ha van orgazmusod, mert az orgazmus jó XD, meg azt állítják sokan, hogy akkor a méh pulzálása jelentősen segít a kiskatonáknak. Hirtelen ennyi.
Ja, és rajtad múlik, hogy ne legyen "munka szaga". Ne kocogtasd az órádat, hogy "apukám idő van, most kell kufircolni". :D Csak szeretkezzetek, mintha csak a vágy hajtana. ;)
2/2 anonim válasza:
Törölték a válaszomat?
Jééé!
Csak az enyémet?
Van ilyen?
Mekkora!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!