Ma voltam UH-n és a doki azt mondta, hogy az endometrium 5mm domináns tüsző nincs. Lehet még ebből peteérés?
Jaj micsoda jó hírek! Örülök neked és nagyon szorítok! Én továbbra is tanácstalan vagyok, legyek türelmes menjek endokrinológushoz, vagy csapjak bele és legyen meg a műtét. Az eszem az endokrinológust, a szívem pedig a műtétet akarja. Mi van akkor ha tényleg valami nem oké a hormonokkal? A párom külföldön dolgozik és lehet a nyáron haza tud jönni pár hónapra. Abban az esetben pedig nagyon jó lenne ha próbálkozhatnánk. De ahhoz a műtét kell. Az endokrinológushoz pedig hónapok. Jaj nem tudom!!
Irj majd mi újság, ígyál palástfűteát,ill. én szedtem E vitamint, nagyon szépen vastagította a nyálkahártyát!!
Köszönöm szépen! Nekem a dokim egyből a műtétet mondta, nem is említett más dokit, pedig a cukorterheléses inzulinom tavaly májusban elég rossz lett, pedig akkor már régóta szedtem a merckformint. Idáig nem bántam meg hogy hallgattam a dokimra. Nem akarlak semmire sem rábeszélni de ha belevágnál a műtétbe lehet mire hazajönne a férjed rendbe jönnél. Igaz csak átmeneti megoldás, de akkor is...
Meddőségibe jársz???
Szia! Örülök, hogy ilyen hamar kaptál időpontot! Majd írd meg hogy mit mondott!
Csak annyit éreztem a tüszőrepesztő szuri után hogy ma egy kicsit szurkál a hasam, meg a melleim nagyon érzékenyek. De ezt már kb 1 hete érzem. Meg igazából most kaptam először ilyet (remélem utoljára is) nem igazán tudom, hogy mit kell érezni.
Nagyon félek a holnapi vizsgálattól! Remélem minden rendben lesz!
szia! Ma megtudták csinálni az összeférhetetlenségi vizsgálatot és jó lett az eredményünk! :DDD
Ráadásul azt mondták hogy a legnagyobb tüszőm 19 mm és már csak órái vannak hátra és megreped! Érdekes mert nekem inkább jobb oldalon szurkált és ott "csak" egy 18 mm es tüszőm van a bal oldalon meg 16 és 19 mm-es. Kedden kell visszamennem UH-ra hogy megnézzék hogy ki-e lökődött. Ha kilökődött akkor kapok gyógyszert hogy megtapadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!