Ma voltam UH-n és a doki azt mondta, hogy az endometrium
5mm domináns tüsző nincs. Lehet még ebből peteérés?
Szerintem sem lesz ebben a hónapban peteérésed. A 10. napon már kéne látszódnia valaminek.
2012. ápr. 23. 11:43
Ne csüggedj, én is Pco.s vagyok, clostyt szedtem, max 14 mm lett a tüszőm, és majd a 30.napra lett érett domináns tüsző.
2012. ápr. 25. 21:17
13/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Amikor a kérdést feltettem péntek volt. Keddre rendeltek vissza ellenőrző uh-ra Akkor már az endometrium 8 mm volt és volt egy 11 mm-es tüszőm. Kaptam 3 ampulla merionalt. kedd,szerda, csütörtök így kellett adnom és holnap megyek vissza megint uh-ra. Remélem sikerrel jár a szuri!
Utolsó vagyok. Szorítok, hogy legyen egy szép tüsződ!!
2012. ápr. 27. 20:46
15/34 A kérdező kommentje:
Szia!
Még mindig nem használt a szuri sem :( Kaptam még 3 ampulla merionalt. Ma, vasárnap és kedden kell adnom és szerda vérvétel és uh. Addig kapom a szurikat míg peteérésem nem lesz. mert az a baj hogy nagyon sok tüszőm van ami meg akarna érni. 3 ampullánként uh mert ha túlstimulálnak azt mondták hogy abból nagy baj is lehet...
Amúgy az endometrium 10 mm! :)
Szia! Sajnos a pco dolgozik ellenünk, nekem is sok tüsző egyszerre. Olvastam én is arról hogy óvatosan kell a stimulálással, volt akinek túlstimulálták és egyszerre 4 babája lett. olvastam, nem ismerem. Én E vitamint szedek és nagyon szépen vastagítja a nyálkahártyám. Baba még nem sikerült, de legalább már volt egy érett tüszőm. Szorítok neked, írj még mi újság veled.
2012. ápr. 28. 11:25
17/34 A kérdező kommentje:
És amikor lett egy érett tüsződ kaptál tüszőrepesztő szurit???
Mindenképp írni fogok! De te is ha van valami!!!
Szia! Igen, kaptam tüszőrepesztőt injekciót, (szerintem veled beszéltem egyik kérdésem kapcsán), én voltam az akinek az injekció nem volt hatásos. Egy hétre az injekció után megjött a mensesem.
2012. ápr. 29. 20:23
19/34 A kérdező kommentje:
Igen, lehet. Csak annyi emberrel beszélek itt... :)
Mi újság veled kedves kérdező? Gondoltam ma rád! Én ma voltam megint UH-on kezdődik egy újabb ciklus, de az orvosom a Drilling műtétet javasolta. Keresek egy endokrinológust, ha ő azt mondja minden rendben, akkor belevágok a műtétbe. Most sajnos a munkám nem engedi meg, hogy kimaradjak a műtét miatt 2 hétig, később se nagyon, de ha nem marad már, belevágok. Irj te is mi történt veled.
2012. máj. 2. 16:16
Kapcsolódó kérdések: