A terhességi tesztek kimutatják a nem túl korai, akár 3-4 hónapos terhességet is?
Nem, nem írtam el...csak azért kérdeztem, mert ha pl. valaki úgy esik teherbe, hogy közben rendesen menstruál és hetekkel, esetleg hónapokkal később vesz észre tüneteket, akkor is kimutatja-e.
Köszönöm a válaszokat!
Megcsináltam 3 tesztet, mindhárom negatív lett, viszont pár napja magzatmozgásszerű mocorgásokat érzek. Mivel van már 3 gyerkőc (nem is szerettem volna többet), tudom milyen érzés:)
Egyéb tünet SEMMI nincs, nem is volt eddig sem, normál mensijeim vannak, mindig megjött időre, mindig ugyanúgy zajlott, ahogy szokott.
Ami picit gyanút adna az, hogy az utóbbi pár hónapban híztam 3-4 kg-t, ami nálam nem megszokott, mert egy vékony, mindig is hízni vágyó alkat voltam.
Menj nőgyógyászhoz.
Vagy egyél kevesebb babot... :)
Szia!
Valószínűleg a hízástól kicsit felborult az anyagcseréd. Vagy fordítva. Lehet, hogy a te szervezeted nem erre a súlyra van felkészülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!