Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi tesztek kimutatjá...

A terhességi tesztek kimutatják a nem túl korai, akár 3-4 hónapos terhességet is?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen, de volt, akinek már pocija volt és mégsem mutatta ki :))) de elvi szinten igen, ki. De miért csinálna tesztet valaki 3-4 hónapos terhesen? :)))
2012. ápr. 20. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem írtál el valamit kedves kérdező? 3-4 hónaposhoz már teszt sem kell, az már látszik a legtöbb kismamánál. Amúgy meg igen kimutatja!
2012. ápr. 20. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
nem 3-4hetes terhességre gondolsz véletlenül? csak biztos el írtad. Hát a 3-4hónapos terhességet már ki mutatja pláne az ultrahang. Akkor minek teszt. Már virít a két erős csík.
2012. ápr. 20. 12:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem írtam el...csak azért kérdeztem, mert ha pl. valaki úgy esik teherbe, hogy közben rendesen menstruál és hetekkel, esetleg hónapokkal később vesz észre tüneteket, akkor is kimutatja-e.

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 20. 12:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze. Ki mutatja. A te esetedben nem kell várnod reggelig . Mért nem veszel most tesztet és deríted ki mi van? És milyen tüneteid vannak? És milyen a mensid ? Hány napra jön meg? Milyen állagú,? Élénk vagy nem? Stb.. Mindent írj le.
2012. ápr. 20. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Az anyósomnak is 6 hónapig menstruált úgy hogy nem vette észre csak akkor mikor rúgott a fia. Az anyósom hirtelen szülő típus annyit jelent hogy nincsenek elő fájdalmai és bárhol bármikor meg szül.
2012. ápr. 20. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
persze ,hogy kimutatja ...de rögtön utána írány az orvos
2012. ápr. 20. 13:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Megcsináltam 3 tesztet, mindhárom negatív lett, viszont pár napja magzatmozgásszerű mocorgásokat érzek. Mivel van már 3 gyerkőc (nem is szerettem volna többet), tudom milyen érzés:)

Egyéb tünet SEMMI nincs, nem is volt eddig sem, normál mensijeim vannak, mindig megjött időre, mindig ugyanúgy zajlott, ahogy szokott.

Ami picit gyanút adna az, hogy az utóbbi pár hónapban híztam 3-4 kg-t, ami nálam nem megszokott, mert egy vékony, mindig is hízni vágyó alkat voltam.

2012. ápr. 20. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj nőgyógyászhoz.

Vagy egyél kevesebb babot... :)

2012. ápr. 20. 13:52
 10/11 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg a hízástól kicsit felborult az anyagcseréd. Vagy fordítva. Lehet, hogy a te szervezeted nem erre a súlyra van felkészülve.

2012. ápr. 20. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!