Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai terhességet melyik...

Korai terhességet melyik teszt tudja legbiztosabban kimutatni?

Figyelt kérdés

Férjemmel próbálkozunk a babával, de más betegségem miatt gyógyszert kell szednem, ami nem tenne jót a babának. Ezért fontos lenne tudnom, hogy minél előbb tudjak róla, ha sikerült teherbe esnem..Szerettem volna egy terhes szakrendelésre emaitt bejelentkezni, de egész hónapban szabin vannak (Budapesten ez az egyetlen:((

Névre lennék kíváncsi, és hogy hol lehet beszerezni..

Köszönöm!

2011. aug. 10. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni. A lényeg hogy 10 s erősségűt kérj!Több fajta is van!
2011. aug. 10. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Hány napos terhességet tud kimutatni egy teszt? júli 29-n múlt el a mensim, elvileg aug 8-n ovuláltam. Ez idő között igen aktívan próbálkoztunk..mikor érdemes tesztelnem?
2011. aug. 10. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Még korai lenne tesztelned. Én a nemvárt mensi napját ajánlanám.
2011. aug. 10. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon sokan szidják itt a Gabriel tesztet, de nekem az volt az, amelyik már akkor is pozitív lett, mikor a többi (Lily, X-epil) még negatív volt.
2011. aug. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!