Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha mindíg 21...

Lehetek terhes ha mindíg 21 napra jött meg és most nem jött meg?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam és pont peteérés napján szeretkeztünk a párommal és előtte és utánna is mindennap együtt voltunk, lehet hogy terhes vagyok?Mikor érdemes tesztet csináltatni?Semmit nem érzek amit menstruáció előtt szoktam és már itt az ideje!Mi lehet az első jel a terhességre?
2012. ápr. 20. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Az, ha elmarad. Hány napja késik?

Szerintem vegyél 10es érzékenységűt és tesztelj.

Várjátok a babát? :)

2012. ápr. 20. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Már 2 napja késik!Igen szeretnénk a babát:)
2012. ápr. 20. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha késik, akkor már érdemes egy reggeli tesztet csinálni. :) Drukkolok!!!
2012. ápr. 20. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm de az lehetséges hogy most csak valami más miatt késik?Vagy ha 21.re szokott megjönni az mindíg így marad?Érdemes már tesztet csináltatni?
2012. ápr. 20. 10:44
 5/8 A kérdező kommentje:
neked már van kisbabád?
2012. ápr. 20. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok - nekünk még nincs. Épp két éve várjuk.

Késhet még ezer más okból is (ciszta, stressz, betegség, hormonok), de azért tesztelj reggel sztem.

2012. ápr. 20. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mikor volt peteérésed? Azt tudod? Mert onnan kb 14 nap mire megjön a mensi. Nekem 30 napos a ciklusom, és nem a normális középidőben volt most pém, hanem a 23. napon, ezért kitolódik a mensim. 23. ciklusnap+14 nap a várható mensi ideje: vagyis a 37. napon fog megjönnie. Remélem nem, mert én is babára várok :) szóval ezért is késhet, kitolódhat, ha valami miatt később volt ovud.
2012. ápr. 20. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Persze, bármitől késhet, időjárás, stressz, betegség. Sajna elég sokminden befolyásolhatja. De ha neked mindig 21 napos és most nem jött meg időre, ráadásul "készültök" is a babára, akkor ez már elég ok, hogy babára gondolhassál. A kérdést úgyis a teszt dönti el. Ha negatív és még utána sem jön meg, akkor még pár nap múlva lehet újra tesztet csinálni. De az is lehet, hogy már kimutatja azt is, ha baba van. Persze ez attól is függ, hogy mikor volt a peteérésed. Peteérés után kb. 14 nappal már elvileg biztos eredményt kell mutatnia a tesztnek.

Nekem már és még nincs kisbabám, mert a kisfiam már 3,5 éves és 17 hetes a pocakomban. :)

2012. ápr. 20. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!