Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napi 1 szal cigi akadalyozza...

Napi 1 szal cigi akadalyozza e a teherbeeset?

Figyelt kérdés
babat szeretnenk,s arra lennek kivancsi hogy napi egy szal cigi( reggeli kave mellett,vagy este vacsi utan) mennyire akadalyozza a teherbeesesem?a ferjem nem cigizik,lassan 2 eve.koszi a valaszokat
2012. ápr. 19. 15:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem befolyásolja egyáltalán.

A férjem erős dohányos, én is cigiztem, most a harmadikat várom.

20hkm

2012. ápr. 19. 15:55
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem igazán befolyásolja, de azt tanácsolom, hogy még mielőtt teherbe esel, tedd le a cigit. Gondolom, hogy nem vagy nagy dohányos, de az az 1 szál meg minek? Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de le szerettem volna írni.
2012. ápr. 19. 15:59
 3/22 A kérdező kommentje:
az igazsag az hogy mielott eldontottuk hogy babat szeretnenk,tobbet cigiztem,1 csomag 3 napig tartott,de mivel mar honapok ota probalkozunk sikertelenul,azert csokkentettem le napi egy szalra.de sajnos igy sem jon:( nem igazan szamolgatok,szeretkezunk mikor jol esik mindkettonknek,nem akarok azert gorcsolni rajta,bar mar nagyon varjuk a kisbabat
2012. ápr. 19. 16:04
 4/22 anonim ***** válasza:
28%

Az elsőt inkább nem kommentálnám :-((

Hidd el lesznek hátrányok !

Semmit nem lehet megúszni büntetlenül.

Napi 1 vagy 2 szál = 9 hónappal , ugye jobb esetben 270-540 szál !

Ez már a babának méreg !

Ha testi fogyatékossága nem lesz , az nem azt jelenti , hogy fizikailag , ugyan úgy fog teljesíteni , mint a korabeliek !

Mellette ott vannak az eü. hátrányok : asztma, vagy tanulási hiányosságok !

Míg Petike 1 óra alatt tanulja meg az egész napi leckét , a Te gyermeked , majd 3 óra alatt sem !

Hidd el , a dohányzás káros hatásai KÁROSAK !

És a gyermeked egészsége legyen a legfontosabb a világon !!

Az aki azt írja , hogy nincs hátrány , az nem is foglalkozik a gyermekével , sőt szerencsétlen gyerek nem tudja , hogy az anyja miatt olyan balszerencsés az élete !

2012. ápr. 19. 16:05
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

Bocsi elírtam ,

Szellemileg nem fog úgy teljesíteni , mint a korabeliek !

2012. ápr. 19. 16:07
 6/22 anonim ***** válasza:
59%

Elsőnek: azért, mert valakinél nem okozott hátrányt, az még jelent általános orvosi diagnózist. Ennyi erővel ha neked lányod lett, minden nőnek lánya lesz? Ugggyan.

Tehát: azt mondják, a cigaretta okozHAT nehézséget a teherbeesésnél, de ez olyan dolog, hogy a gyakorlatban valakinél okoz, valakinél meg nem.

Megpróbálhatod letenni azt a maradék egy szálat, és akkor legalább megtudod, az volt-e az oka.

2012. ápr. 19. 16:09
 7/22 anonim ***** válasza:
53%

Na kedves kérdező :)

1. válaszoló, valamint 16.05. válaszoló a két véglet, egyik szerint nem okoz hátrányt mert hát őneki nem okozott, a másik szerint meg okoz mert a dohányzó nők gyerekei balszerencsések és szellemi nyomorultak.

a VALÓDI választ már olvashattad: okozHAT gondot a teherbeesésnél, de nem mindenkinél, nem tudhatod, nálad gond-e. Tedd le a maradék egy szálat és megtudod, az volt-e a gond.

2012. ápr. 19. 16:11
 8/22 anonim ***** válasza:
29%

16: 11-nek

Én vagyok az a véglet , aki igen is többre tartom a gyermekem egészségét , mint a drogot.

Mert a cigi , ha rendszeres igen is drog !

Ja és mellette úgy írtam ezeket , hogy magam is dohányos vagyok !!

SŐT GYERMEKEM IS VAN , DE SOHA NEM KÁROSÍTANÁM ŐT AZ ÉN SZENVEDÉLYEM MIATT !

Lakásban sem gyújtottam még soha sem rá.

Barátnőkkel egy kávé mellett.............

INTELIGENCIA kérdése amiből elég keveseteknek van !!

Mert gondolom Te is cigizel , és fogsz is ha terhes leszek , vagy cigiztél , amíg az voltál ! Elítélendő, vérlázító !

Nem kell válaszolnod ,, inkább pontozz le.!!!

2012. ápr. 19. 16:19
 9/22 anonim ***** válasza:
65%

Jézusom, mekkora indulatok...mint valami szektás, már bocs. Véglet.

Én is elítélem a cigit, nem is dohányzom, és azt is elítélem aki terhesen vagy szoptatás mellett cigizik, de azt, akinek nincs gyereke, nem ítélem el. Én is bagóztam terhességem előtt, pontosabban terhességem előtt két évvel tettem le. De tudod intelligencia kérdése az is, hogy hogyan nyilvánulsz meg. Hm..

2012. ápr. 19. 16:23
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

"Mert gondolom Te is cigizel , és fogsz is ha terhes leszek , vagy cigiztél , amíg az voltál ! Elítélendő, vérlázító ! "

Nonono, azért áljjunk csak le kérem szépen. Intelligenciát hoztad fel: az a vérlázító, hogy mit meg nem engedsz magadnak. NEM dohányzom. Te viszont igen. Magyarán használsz egy saját magad által drognak titulált valamit. Én ellenben nem. Tehát ki is az értelmesebb? Köszike.

2012. ápr. 19. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!