Középidős nyák (tojásfehérjés-nyúlós ) nélkül is sikerülhet a baba?
szia!
Mikor én teherbe estem nem volt ilyen nyúlós nyákom. Helyette volt viszont rengeteg folyás kb. két napig. Tehát a válasz igen én enélkül estem teherbe.
26hkm
Igen. Vannak nők, akiknél ez a fajta nyák sosem fordul elő, ettől még lehetnek termékenyek.
5 féle nyákítpust lehet megkülönböztetni, akinek "csak" a 4-es van (krémes állag jellemzi), annak az számít a legtermékenyebb típusnak.
A spermáknak így egy picit nehezebb lehet a haladás és az életben maradás, de egészséges párnál ennek nincs jelentősége.
Szóval hajrá!
Bocs 2!
A "folyás" az még a tojásfehérjés nyáknál is termékenyebb, amolyan vízesés szerű, szóval az is 5. kategória, mint a tojásfehérjés. :o)
3
köszi lányok:)
Nekem szülés előtt mindig volt,azóta viszont jóval kevesebb van:(
Kezdtem elkeseredni,hogy ez gondot okozhat.
Bocs 3-as,most olvastam újra.
Nekem inkább krémes van végig,ovukor picit átlátszóbb.
Ez jobb mint a többi,nem értem?Én azt hittem a nyúlós a jó nyák.
Nekem sosem volt ilyen nyákom, ennek ellenére most a harmadikat várom.
20hkm
Nincs olyan igazán, hogy "jó vagy rossz nyák", csak különböző csoportokra osztályozható. Száraztól a legtermékenyebb típusig van 5 csoport. Ovulációkor általában jelentkezik valamelyik, sok nőnél ez a "tojásfehérjére emlékeztető" fajta, ezért van elterjedve, hogy "csak ez jelzi a termékeny időszakot". De ha valakinek nincs ilyen, akkor nála egy átlagban "alacsonyabb termékenységi szintet jelző" jelenti a legtermékenyebb időszakot, mert ahogy vége van az ovulációnak, akkor mindig visszaesik alacsonyabb szintre bizonyos szabályoknak megfelelően, aztán később a menstruáció előtti időszakban bármilyen nyáktípus előfordulhat. Vannak, akiknél a "legtermékenyebb típus" is csak ragacsosat jelent, és esetleg észre sem veszik igazán, mert székletürítéskor távozik.
Ettől még lehet termékeny bárki. Önmegfigyeléssel sokat lehet tanulni.
köszi.Értem.Én figyelem magamat,lehet túlságosan is,-)
szülés óta megváltozott sok minden és azt hittem ez esetleg rosszabb dolgot jelent.
köszi a megnyugtatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!