Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ott a második...

Szerintetek ott a második csík nagyon halványan vagy csak odaképzelem?

Figyelt kérdés

Lehet a képen nem tudtam annyira visszaadni a láthatóságát mint eredetiben amilyen, de telefonnal csináltam.

[link]

2012. ápr. 19. 11:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hm,drukkolok akkor!
2012. ápr. 19. 19:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is látom :))) én mindkettőn a simán is és a negatívon is! nekem mensi előtt 3 nappal lett ilyen :))) 11. nappal az inszem után!

Gratulálok !!!!!!!

2012. ápr. 19. 19:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Erősödött azóta?
2012. ápr. 23. 19:51
 24/25 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem, hanem negatív lett, de azon még mindig ugyanúgy látom. De még menszinek sincs semmi jele, így nem tudom mire vélni az egészet. Még reménykedek míg nem jön meg, doki pedig csak jövő héten., mert akkor kaptam időpontot.
2012. ápr. 23. 20:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Szóval 4 napja késik? Pedig azért ez jó jel, pláne ha eddig nem nagyon késegetett. Szurkolok! Én a hét vége felé ismét tesztelnék!!!
2012. ápr. 24. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!