Én élőben látom a másodikat, csak kérdés hogy az csak "árnyék" vagy tényleg csík.
Korai tesztelés, és ugyan reggeli pisiből, de 3 órával előtte pisiltem. :$
PMS tüneteim vannak (méhfájdalom, méhszájszúrás, ciciszúrás), de hőm 37,2 stabilan. Azt nem igazán tudom, h mikorra várom, mert nemrég hagytam abba a szoptatást, és még vannak pár napos csúszások, de az ovum valamikor ápr. 2-4. körül volt a cervix alapján.
Szerintem ez tökéletesen negatív, legalább is innen, ahonnan én nézem.
2012. ápr. 14. 11:30
3/45 anonim válasza:
En is igy latom,ahogy az elozo irja...
2012. ápr. 14. 11:32
4/45 anonim válasza:
Én negatívnak látom. Ha nagyon közelről ráflesselek, akkor mintha iszonyat halványan lenne valami, de inkább negatívnak mondanám. 2-3 nap múlva ismételd meg, akkor már tényleg kell lennie csíknak, ha baba van. Drukkolok!
2012. ápr. 14. 11:33
5/45 anonim válasza:
én is negatívnak látom, pedig nekem őrült jó a látásom
ha nagyon szuggerálom mintha lenne ott valami,
negatívját feltennéd?
2012. ápr. 14. 11:34
6/45 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok negatívot csinálni. :S
2012. ápr. 14. 11:47
7/45 anonim válasza:
én nagyon halvány valamit látok ott elől... Vagy csak beképzelem? Még ne keseredj el,én pár nap múlva csinálnék még 1 tesztet,de ne ezzel a fajtával! Az ilyen nekem később mutatta csak ki!!!
2012. ápr. 14. 11:55
8/45 anonim válasza:
én is ilyet pisiltem reggel, sajnos ez negatív
2012. ápr. 14. 12:35
9/45 anonim válasza:
Én is ilyet pisiltem ma reggel :( Hol látjátok ezen a képen a másodikat, aki halványan látja? távol vagy közel a vastaghoz, mert én annyira nem nézegettem, nem lett erős vastag kétszer ki is hajítottam mérgemben. De mindjárt megnézem újra, kikukázom
Milyen fajta teszt ez?
2012. ápr. 14. 13:42
10/45 anonim válasza:
Hát az enyém fehérlik. de nagyon durva mert mihelyt úgy néztem, hogy de jó lenne, máris odaképzeltem a csíkot. Mintha láttam volna, majd kitisztult fejjel újra semmi. Ezért nem nézegetem sose alaposan, dobom ki azonnal. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!