Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 csík vagy 2 csík?

1 csík vagy 2 csík?

Figyelt kérdés

Én élőben látom a másodikat, csak kérdés hogy az csak "árnyék" vagy tényleg csík.

Korai tesztelés, és ugyan reggeli pisiből, de 3 órával előtte pisiltem. :$

PMS tüneteim vannak (méhfájdalom, méhszájszúrás, ciciszúrás), de hőm 37,2 stabilan. Azt nem igazán tudom, h mikorra várom, mert nemrég hagytam abba a szoptatást, és még vannak pár napos csúszások, de az ovum valamikor ápr. 2-4. körül volt a cervix alapján.

2012. ápr. 14. 11:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Meséld el ezt hogy csinálod, megpróbálom az enyémmel is!
2012. ápr. 14. 19:20
 32/45 anonim ***** válasza:
Nem tudok segíteni, nem tudom lefotózni, folyton összefolyódik :(
2012. ápr. 14. 19:33
 33/45 A kérdező kommentje:
Hűha, hát egy image Trick Lite nevű programmal IMAC-en...
2012. ápr. 14. 20:37
 34/45 anonim ***** válasza:

Szia! Én tettem negatívb a képed és ezelken a színeseken én látom megint a csíkot :)

Egyébként én keddre nem várom és szoptatok (15 hónapos a lánnyom, ez lenne a második ciklusom a szülés óta), és erősödő jóstesztjeim vannak,de a HCG tesztemen egyelőre semmi. Mennyi idős a babád? jaj, úgy drukkolok neked is :))

2012. ápr. 14. 21:08
 35/45 anonim ***** válasza:
mi az a jóslóteszt?
2012. ápr. 14. 21:17
 36/45 A kérdező kommentje:

A mi babánk csak 7 hós. :P A tesója meg 2,5 éves. Aranyos vagy, h szurkolsz, de valójában magam sem tudom, mit szeretnék. :P Az eszemmel azt gondolom, korai lenne még az újabb baba, még a meglévők is olyan kicsik, és nem volt könnyű az első pár hónap - fél év, de közben meg mindketten 3 babára vágyunk és így "együtt nőhetnének fel"...stb. Szóval mi sem tudjuk, mi lenne jó, ezért sem védekeztünk normálisan. Az ovuláció napokban "vigyáztunk", ennyi. Úgy döntöttünk az égiekre bízzuk. ;) Ha jönnie kell, jönni fog. :)

De akkor neked nagyon szurkolok. Írj majd, mizújs. ;)

2012. ápr. 14. 21:33
 37/45 A kérdező kommentje:
Utolsó, a jósteszt az az ovulációs teszt reggeli eslő pisiből elvégezve. Napokon át kell csinálni, és ha erősödik az utalHAT babára. :)
2012. ápr. 14. 21:34
 38/45 anonim ***** válasza:

Így igaz :)

Hát 7 hósan még tényleg pici, jó kemény évnek nézrel elébe, hogyha ez most ténylge egy baba... DE milyen jó lesz nekik nagyobb korban. SEgítséged lenne? MERt az tuti elkel majd :)_

2012. ápr. 14. 22:14
 39/45 A kérdező kommentje:

A férjemmel gyakorlatilag mindketten itthon vagyunk (befektetési vállalkozó), és a nagy szeptembertől ovis lesz. De azért fel kéne szívni magunkat. :P

Inkább azért félek, mert a kicsivel szülés utáni depresszióm lett, amit nehezen vészeltünk át. :( Persze most már tudom, hgyan kell kezelni, így nem hiszem, h megint lenne, csak még friss az élmény és ez sajnos nagyon rányomta a bélyegét az elmúlt fél évre.:( De tudom, ez nem törvényszerű. :)

2012. ápr. 14. 22:32
 40/45 A kérdező kommentje:

Ezek maiak, de nem első pisiből. Szerintetek?

[link]

[link]

2012. ápr. 16. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!