Ha a hőm hüvelyben 37,7 akkor az babát jelent? Már meg kellett volna jönnie.
5 évig próbálkoztunk, én türelmetlen voltam és 6 hónap sikertelenség után mentünk kivizsgálásokra,kiderült, hogy páromnál baj van. Még próbálkoztunk egy darabig, de aztán lombik lett a vége, a 3. sikerült.
Aztán mikor a lányom 10 hónapos lett, spontán bekopogott a gólya, volt nagy meglepi:)
Azért ne add még fel, én drukkolok Neked! Vegyél ha tudsz digitális clear blue tesztet, nekem az volt az egyetlen ami kimutatta, a többi vagy semmit nem mutatott, vagy nagyon halvány volt.
Milyen tesztet vettél egyébként? Én a helyedben vennék másfajtát és holnap ELSŐ vizeletből megcsinálnám!
:) Ilyen ez a gólya! :))
A teszt neve pregnasens 2 db volt benne. Holnap elsőből megcsinálom a másikat. Véleltlen nem tudod hogy kell a képet negatívba áttenni?
Áttettem neked negatívba
én nem látok rajta 2. vonalat,szerintem holnap reggel tesztelj még egyet:)
pontosan mikorra nem vártad?.
a teszt tényleg negatív pedig nekem sasszemem van.
milyen érzékenységű a teszt?
10- essel kéne megpróbálni holnap reggeli elsőböl..
és a kazettás jobb lenne, ezek a papírfecnis tesztek sokszor elmosódnak stb..
szia
utolsó válaszoló vagyok
10 es teszt például:
qupidó, wondfo(walentin-sárga,vagy piros margaréta van a dobozon)
ezeket ismerem
bár én mindkét terhességemnél igaz drága(2000 ft) de megérte, vettem a clearbluet NEM A DIGITÁLISAT, hanem a simát, ez már menszi előtt 4 nappal is kimutatja ha van baba,
sokan dicsérik,igaz 50 es érzékenységű, de mégis ez mutatja ki leghamarabb, érdekes :)
bár nálam mindkétszer bevált
kislányom 2 éves vele 3 nappal menszi előtt teszteltem
most 11 hetes vagyok, és szintén ezzel teszteltem 4 nappal előtte halvány pozit.
próba szerencse
remélem tényleg baba van a dologban
írd meg mi lett az eredmény,. légyszi!!!
Simán belefér, hogy a 25-ös teszt még ne mutassa (vagy csak baromi halványan. Nekem a nemvárt napján még a 10-es is vizslatni kellett, hogy tényleg ott van-e a 2. csík. De ott volt, úgyhogyhogy te se kenődj még el. ;)
Holnap tedd fel a tesztet, várom!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!