Mi jelzi hamarabb a terhességet?
Hányinger vagy terhességi teszt?
Egész nap hányingerem van, a mensim késett, majd 4 napig barnáztam. A terhességi teszt (25-ös) negatív. Lehetek még terhes? Mikor teszteljek újra?
A fenntmaradt reggeli hő jelzi leginkább a legkorábban a terhességet!Talán még a gyakori vizelés,és talán hasszurka,erős cicifájás!
Hányinger émelygés stb stb a terhesség kb 8. hetétől jelentkezhetnek leghamarabb!
Az fura, én azért teszteltem, mert már hánytam. Azonnal, délutániból lett pozitív.
36 hetes km
Nekem 3 napot késett a vérzésem, ami egyszer sem fordult elő, amióta megvan a vérzésem, mert nekem mindig előbb jött meg, mint 28 nap.
Plusz mindig a vérzés megjötte előtt 1 héttel fájtak a melleim, amikor terhes voltam, abban az esetben pedig akkor fájtak, amikor már meg kellett volna, hogy jöjjön.
Így én csináltam egy tesztet, ami egyből pozitív lett. Tehát ekkor még csak kb. 4 hetes terhes voltam.
Hányingerem pedig csak a 6. héttől jelentkezett.
Nekem a mensi elmaradása elott egy héttel duzzadtak a melleim. A férjem megjegyezte, hogy lehet, hogy most sikerult a baba, mert másak a melleim. Elmaradás elott 2 nappal halvány pozitív volt a teszt. Nemvárt napján egyértelmu pozitív. Hányni és émelyegni csak a 6. héttol kezdtem.
15 hos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!