Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyem hogy terhes...

Mennyi az esélyem hogy terhes maradtam?

Figyelt kérdés
A mensi előtt több + tesztem is volt.Pont 28 napos ciklusaim vannak,de érdekes narancssárga színű 1-2 csepp folyás jelentkezett a 27. napon,ami nekem nem szokott s nem is volt.Majd 28 napra megjött,illetve aznap csak barnázgatás volt.Tulajdonképpen 2 nap intenzívebb mensim volt és tegnap már csak 1-2 csepp barna délelőtt,ma már semmi.Nekem 6-7 napig szokott tartani.Csináltam 2 nappal ezelőtt tesztet amiben volt + és volt - is.Szerintetek?
2009. jún. 20. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem terhes lettél és elment a baba, spontán elvetéltél. Ez megmagyarázza a +/- os teszteket is.
2009. jún. 20. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azért még 2-3 nap múlva is csinálnék egy tesztet, mert nekem hajszálpontosan ugyanígy történt, mégis terhes lettem.
2009. jún. 20. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mensi után lett + teszted is? Hát, nem tudom, én inkább elmennék dokihoz, hátha ott van még a baba.
2009. jún. 20. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam,és sajnos nem is maradt meg a baba..:(

Nagyon-nagyon ritka,ha ezek után megmarad.

Mivel a HCG lassan ürül ki a szervezetből,valószínűleg ezért lett pozitív teszted is.

Szerintem 1-2 hét múlva ismét tesztelj,akkor már "tényleges" választ kapsz!

2009. jún. 20. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

És még egy jó tanács:

menszesz előtt ne tesztelj!

Rengeteg esetben fordul elő,hogy elindul valami,de aztán a menszesszel együtt kiürül.Sok esetben észre sem vesszük,és ez így jó!Annak valami oka van.De viszont nagyon sok fájdalomtól is megkíméljük magunkat éppen ezért!

Amit nem tudsz,az nem fáj..

2009. jún. 20. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!