Mennyi az esélyem hogy terhes maradtam?
Figyelt kérdés
A mensi előtt több + tesztem is volt.Pont 28 napos ciklusaim vannak,de érdekes narancssárga színű 1-2 csepp folyás jelentkezett a 27. napon,ami nekem nem szokott s nem is volt.Majd 28 napra megjött,illetve aznap csak barnázgatás volt.Tulajdonképpen 2 nap intenzívebb mensim volt és tegnap már csak 1-2 csepp barna délelőtt,ma már semmi.Nekem 6-7 napig szokott tartani.Csináltam 2 nappal ezelőtt tesztet amiben volt + és volt - is.Szerintetek?2009. jún. 20. 09:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem terhes lettél és elment a baba, spontán elvetéltél. Ez megmagyarázza a +/- os teszteket is.
2/5 anonim válasza:
Én azért még 2-3 nap múlva is csinálnék egy tesztet, mert nekem hajszálpontosan ugyanígy történt, mégis terhes lettem.
3/5 anonim válasza:
Mensi után lett + teszted is? Hát, nem tudom, én inkább elmennék dokihoz, hátha ott van még a baba.
4/5 anonim válasza:
Én is így jártam,és sajnos nem is maradt meg a baba..:(
Nagyon-nagyon ritka,ha ezek után megmarad.
Mivel a HCG lassan ürül ki a szervezetből,valószínűleg ezért lett pozitív teszted is.
Szerintem 1-2 hét múlva ismét tesztelj,akkor már "tényleges" választ kapsz!
5/5 anonim válasza:
És még egy jó tanács:
menszesz előtt ne tesztelj!
Rengeteg esetben fordul elő,hogy elindul valami,de aztán a menszesszel együtt kiürül.Sok esetben észre sem vesszük,és ez így jó!Annak valami oka van.De viszont nagyon sok fájdalomtól is megkíméljük magunkat éppen ezért!
Amit nem tudsz,az nem fáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!