Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mitcsináljak? Most jön a...

Most mitcsináljak? Most jön a 3ik baba!

Figyelt kérdés
Ma meg tudtam h mikor külön voltunk ő volt mással. Nem akarom igy leélni az életem. Azt mondta ne hadjam el nézzem a gyerekeket
2012. ápr. 16. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha külön voltatok miért ne lehetett volna mással? Én ezen nem problémáznék. Egyáltalán te vagy várandós, vagy a másik nő?
2012. ápr. 16. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy értsem: volt egy időszak, amikor nem voltatok együtt és ezalatt a párod mással is volt?

Ezen nincs mit ugrálni szerintem. Akkor kellett volna gondolkodnod, amikor visszamentél hozzá - nyilván nem ok nélkül szüneteltettétek a kapcsolatotokat. Visszafogadtad, akkor tiszta lap. Amúgy ahhoz semmi közöd, hogy mit csinált olyankor, amikor te nem voltál a képben.

2012. ápr. 16. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul esik az önérzetednek, hogy míg külön voltatok, ő mással volt, de ezzel semmiféle bűnt nem követett el ellened. A probléma az lenne, ha még most is tartana az vagy egy másik kapcsolat. Nyeld le, ezen nincs mit pattogni.
2012. ápr. 16. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kilennék biztosan.
2012. ápr. 17. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:
hát akkor ezek szerint nem szeret ha mással volt?! Én is kivagyok nagyon ráadásul azt mondta hogy csak a gyerekek miatt maradjunk együtt. De lehet hogy csak azért mondta ezt mert veszekedtem vele. Én nem birom elviselni h mással volt most meg velem akarna lenni csak már elég késön jöttem rá. Amugy köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 17. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az hogy mással volt, nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem szeret. Lehet, hogy csak vigasztalódott, vagy a hormonok hajtották. Hogy kivagy emiatt, az normális, de ez még nem olyan bűn, hogy el kéne hagyni emiatt. Beszéljétek meg, hogy miért akar veled lenni, azért mert szeret, vagy csak a családi összetartozás miatt, mert ez a nem mindegy. Ha az utóbbi, akkor tényleg jobb, ha külön váltok, mert úgy sosem lesztek boldogok, a gyerekek csak ideig óráig tartanak össze. Ha azt mondja, hogy szeret, akkor adj még egy esélyt a kapcsolatotoknak, és nyissatok új lappal.
2012. ápr. 17. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!