Van valaki aki jovohet vege fele nem varja? Miota probalkoztok, hanyadik gyerkocotok lenne?
Szurkolok Neked nagyon!!!!!! Köszönöm :) nagyon boldog vagyoooooook!!!!!!!
írj majd, gondolni fogok Rád, szorítok :)
gratula a teszthez.ez nagyon pozitív :)))
én már kivagyok teljesen.elvileg a 11.napon avgyok,de most valahogy teljesen kész vagyok.a szokásos mensi eötti tüneteim vannak(ciciszúrka,görcsök,szurkálások,derékfájás).sajnos nem vagyok otthon,majd pénteken tudok tesztelni,elöbb nem.igy még nem izgultam mint most.sajnos nálunk ha ez a hónap nem sikerült,nem valószínű,h mostanába fog,mert a férjem 3 hetente jár haza.németbe dolgozik hétfő óta.
Hurrráááááááááá!!!!!!! Ma van a nemvárt? 10est teszt?:) gratula kérdezőőőő!!!! Apa tudja már???
Nekem meg tegnapról mára így erősödtek a tesztjeim:
Az első kettő a tegnap reggeli, a másik kettő a ma reggeli :)) Holnap is csinálok, meg vettem egy digis clerabluet is, kiváncsi vagyok hány hetet mutat :))
A.
Biztos vagyok benne, hogy erősödni fognak :))) van már valamilyen tüneted?
Nekem a cicifájás, jó, mondjuk már most borzasztóan fáj, mintha késsel szurkálnám. Meg a hasam görcsölget nagyon picit, meg délutánra elálmosodom :))
de nincs émelygés, se hányás, se semmi :( Pedig akkor nyugodt lennék, hogy na, akkor erősödik a baba, és termel elég hormont :)
Elviselek én mindent Érte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!