Van valaki aki jovohet vege fele nem varja? Miota probalkoztok, hanyadik gyerkocotok lenne?
Sziasztok!
Teszteltem most délután 1kor. Egy nagyon nagyon halvány rózsaszín csikocskám lett. Nem tudom mire vélni. Bárcsak erősödne...istenem! Én voltam, aki tegnapelőtt negát tesztelt:) De akkor teljesen nega volt. Mondjuk nem ugyanavval a teszttel. Most meg van ott valami...
Lefényképeztem, megnézitek?
Kedves Kérdező! Ezek nagyon jó jelek!!! Nekem is olyan érzésem van a hasamban mintha megjönne, a barnázásom teljesen elmúlt. Fájdogál, feszít az alhasam. A cicim meg érzékeny! Remélem pozit tesztelsz!!!!!
A.
sziasztok.én 8-9 napon vagyok.a szokásos mens elött dolgam megvannak(görcsölgetéek,pattanások,petefészek szúrka),ugyhogy én annak tudom be h meg fog jön.sajnos nálam már előfordult,h 10-12 napos volt a uteáls fázsom,igy már bármkor várhatom,amnek nem örülök.tesztem,csak egy lli van tthon,az 25-ös,igy nem érdemes tesztelnem sem majd,jövő hét közepe elött.
lnkeld be a tesztet,több szem többet lát.
Nagyon halvány, de így képen nem látni annyira, élőben jobb :) Aztán lehet, hogy nega, ki tudja, de látszik negatívban is.
Szia!
Én sem tudtam fényképezni, csak kb 15 perc után. Addig csak alakulóban volt. Most viszont már ilyen, hogy megszáradt. remélem nem csap be.
És itt a negatívja is, szerintem látszik :)
Nagyon szorítok mindkettőnknek!!!!!! Remélem erősödni fog! Én lehet, hogy holnap reggel tesztelek, ha nem bírom ki :)))
Negatívja is van, nagyon szépen látszik azon is :)))
Kétszer küldtem el a negatívos mondatot :D bocsiii :)
annyira szeretnék már neki örülni, de még nem merek! Majd ha kedden erősebb lesz, vagy holnap. Akkor már talán :))
Sziasztok!
A. vagyok :)
Én ma vagyok a 14. dpon. Ilyet teszteltem ma reggel :)
Kettőt is csináltam, mert nem hittem el :)
Azóta csináltam már most délután is, annyira hihetetlen, az még erősebb :))
Szurkolok Nektek Lányok, ameddig nem jön meg, addig van remény! Vagy ha megjött, akkor kitartás és a következő hónapra mindent bele! Sikerülni fog!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!