Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha hüvelyben mérek, de megjött?

Ha hüvelyben mérek, de megjött?

Figyelt kérdés

Tampont használok és így elképzelve elég érdekes lesz reggel bejátszanom a hőmérőt!

Ti hogy oldjátok meg?

2012. ápr. 15. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jött még meg, minek használsz tampont? Ha megjött minek hőmérőzöl? Nem értem... De amúgy meg nem hiszem, h beszavar, nem kell benyomni "agyig". :D
2012. ápr. 15. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha nem jött még meg?Olvastad a kérdést?

"DE MEGJÖTT"

Minek használok tampont?Mert biztos unatkozok!:D

Mi az hogy minek hőmérőzök?Én úgy tudom ilyenkor ugyan úgy mérni szokták!

kössz az értelmes választ!

2012. ápr. 15. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én abban a pár napban nem szoktam mérni!
2012. ápr. 16. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:
:S:S:SEz meg milyen kérdés?!:SA hőmérőt nem szoktuk addig felhelyezni, mint a tampont..:SIgen, és szoktunk mérni menstruáció alatt is!Csak ne told fel a torkodig a hőmérőt!
2012. ápr. 16. 08:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves Második!Köszönöm!

3.: Ne haragudj de alattam nem a fekete lyuk van,nem mindenkinek egyforma mélységre megy a tampon!Nekem pl elég lent van,ezért érdekelt!

Na de mindegy!Háromból egy csak tudott normális választ adni!...

2012. ápr. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!