Azt szeretnem meg tudni h tegnap ejjel lefekudtem a partneremmel es nem hasznaltunk gumit. De a pasim kivette meg idobe de lehet h egy kicsi fekerult. Arra szeretnek valaszt kapni hogy ettol teherbe tudok esni?
Figyelt kérdés
nagyon kerlek szepen agyadjatok egy jo tanacsot hogy mit scinaljak ha teherbe estem??? 18.an kellett volna hgy megjojjon de a mai napon megjott! ez mitol lehet???2012. ápr. 15. 17:07
21/23 anonim válasza:
Akkor én vagyok az aki rendes menzesz alatt teherbe estem! És 1000x, hogy akkor!!! Szóval annak ellenére, hogy most megvan a menzeszed, még igenis teherbe eshetsz! Nem tudom nálatok van e sztk-s nőgyógyász, vagy sem. Holnap keress fel egyet, és írjon fel esemény utáni tablettát!!!
22/23 A kérdező kommentje:
Rendben!!!!!! nalunk olyan nincs!!!
2012. ápr. 15. 19:24
23/23 Eszter858585 válasza:
Nem kell esemeny utani, normalisan menstrualsz, nem vagy terhes, szinte ki van zarva. Es szerintem mar amugyis tul keso lenne.
Mindenesetre gumi, tabletta, injekcio, vagy valami IGAZI fogamzasgatlas kell, legyel felelossegtudo, mert az abortusz nem leanyalom.
Egy kozeli ismerosom 18 evesen vesztette el a szuzesseget, teherbe is esett. Soha nem tudta vegig kihordani a babait!
Volt egy masik abortusza, 7 honapra szuletett fiu, aki 3 naposan meghalt, es 7 honapra szuletett lany (mehlepeny rossz helyen mindketszer) a lany OK, felnott mar.
Elso terhesseget megszakitani nem jo a szervezetnek, meg persze pszichesen sem.
Nem megremiteni akarlak, csak legyszi vedekezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!